fbpx

SU Podium 2.5.5 Plus uitgebracht

SU Podium, de populaire renderplug-in die compleet binnen SketchUp Pro draait, heeft versie 2.5.5 Plus uitgebracht. SU Podium 2.5 Plus biedt gebruikers enkele fantastische verbeteringen, zoals:

  • Verbeterde Script Tool
    Podium's script tool kan nu een .SCRIPT file genereren dat op een later tijdstip geopend kan worden in OOPR. Hierdoor kan het nu ook uitgewisseld worden tussen verschillende computers.
  • Randen verwijderen in PIE
    De Podium Image Editor heeft nu een functie om randen te verwijderen bij renders met een transparant alpha kanaal.
  • HDR support
    Podium Image Editor ondersteunt nu ook het HDR bestandsformaat.
  • Panorama Server
    Een nieuw medium om uw Podium Panorama's op te slaan en te delen met anderen. U kunt uw panorama direct vanuit de Podium Image Editor uploaden naar de server.
  • Preset vergelijkingspagina
    Een interactieve preset vergelijkingspagina is nu toegankelijk vanuit het opties dialoogbox. Zeer handig om uit te vinden hoe de verschillende presets werken in SU Podium.
  • Unknown Symbol melding
    De “unknown symbol” melding die zorgde voor zwarte afbeeldingen of voor afbeeldingen met een verkeerde camerarichting is nu verholpen.
  • Probleem met Podium Light System verholpen Het probleem met het bewerken van waarden voor puntlichten en lichtspots is nu verholpen.

Klik hier om alles over SU Podium te lezen.

su_podium

Verkrijgbaarheid

SU Podium V2.5.5 Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van SketchUp Pro 2016 en SketchUp Pro 2015. Voor bestaande gebruikers van SU Podium 2.5.x Plus is het een gratis update. Voor overige gebruikers betreft het een betaalde upgrade. Klik hier voor de meest recente prijzen.

Veel renderplezier!

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu