• +31(0)344 577 884
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SketchUp Pro is aanwezig op Building Holland 2018, hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector in de RAI Amsterdam. Building Holland wordt gehouden van dinsdag 17 april tot en met donderdag 19 april en is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00.

Handige Extensions

U vindt SketchUp Pro op 10.001 samen met waardevolle aanvullende Extensions als:

Virtual Reality

Daarnaast laten we op de stand de diverse mogelijkheden voor Virtual Reality zien. Laat u onderdompelen in een 3D ontwerp met de HTC Vive VR-bril en ontdek wat Virtual Reality en SketchUp Pro voor u en uw klanten kunnen betekenen!

Gratis Registratie

Bezoek SketchUp Pro daarom op standnummer 10.001 en laat u verbazen door de mogelijkheden! Registreer hier voor gratis toegang tot de beurs.

Een nieuwe V-Ray 3 for SketchUp update (v3.60.02) is vanaf heden verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

  • Nieuwe camera focus modes - De afstand tot het brandpunt kan nu worden bepaald op basis van de afstand tussen de camera en het doel, of juist een vast punt in de 3D omgeving, zodat de focus dynamisch gewijzigd kan worden tijdens een batch of animatie rendering;
  • Camerabelichting - Belichting kan nu worden behouden terwijl de afstand tussen de camera en het doel wordt gewijzigd;
  • Multi Matte render element - Dit element werkt samen met V-Ray Object-ID toewijzingen om RGB-kleurenmaskers te produceren die perfect zijn voor nabewerking van afbeeldingen;
  • Gebruik camerapad optie - Deze instelling berekent de globale verlichting voor het hele camerapad en versnelt het proces van het renderen van camera-rondvluchten aanzienlijk;
  • Gebruikersinterface verbeteringen - Camera-instellingen zijn opnieuw ingedeeld, sommige opties zijn opnieuw ontworpen en vereenvoudigd en gelaagd materiaal, materiaalopties en ray-trace sectie zijn toegevoegd.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray for SketchUp, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for SketchUp, ga dan naar uw persoonlijke pagina op Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for SketchUp te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for SketchUp, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de render plugin via één van onze toegewijde resellers aanschaffen.

Veel Renderplezier!

Een nieuwe ProWalker GPU update, versie 1.1, is vanaf heden verkrijgbaar als download. De update voor deze renderplugin voor SketchUp bevat een nieuwe Denoise functie welke de rendertijden significant kan reduceren.

ProWalker GPU gebruikt nu een voorspellend ruisonderdrukkend algoritme, welke ruis kan elimineren met behoud van scherpe randen en textuurdetails. Hierdoor zijn er minder samples nodig om een cleane render te genereren. Hierdoor kunnen gebruikers 4-5x snellere rendersnelheden verwachten (afhankelijk van systeemconfiguratie) zonder al te veel kwaliteit te verliezen.

Verkrijgbaarheid

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu