• +31(0)344 577 884
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

21 September 2017

SketchUp Pro en LayOut 2017 maintenance release 'M3' is nu verkrijgbaar voor macOS gebruikers. De release repareert een aantal mogelijke compatibiliteitsproblemen voor degene die upgraden naar macOS High Sierra (Mac OS X 10.13). Gebruikers kunnen upgraden naar 'M3' door op de upgradenotificatie in het programma te klikken of door de installer te downloaden vanuit onze downloadsectie.

Goed nieuws voor iedere SketchUpper in de Benelux: het populaire 3D Basecamp komt naar Eindhoven toe op 24 november 2017!

Het beste van SketchUp en meer...!

Op het 3D Basecamp vindt u het beste van SketchUp Pro en meer! Zo kunt u informatieve Keynote sessies volgen over verschillende SketchUp Pro workflows en leert u van alles over aanvullende mogelijkheden, zoals rendering, Virtual Reality, 3D printing en nog veel meer! Daarnaast vinden er naast de Keynote sessies ook verschillende SketchUp Pro workshops plaats, waarmee u uw SketchUp Pro skills naar een volgend niveau kunt tillen.

Place to be: Evoluon - Eindhoven (NL)

Zet alvast een rode cirkel in uw agenda: op 24 november 2017 zal het 3D Basecamp worden georganiseerd in het Evoluon te Eindhoven (NL). Het Evoluon is één van de meest iconische gebouwen in Nederland. De 'betonnen ufo' werd in de jaren '60 door Philips gebouwd als een permanente expositieruimte en is in de jaren daarna uitgegroeid tot een multifunctionele locatie voor evenementen, congressen en vergaderingen. Het doel dat Frits Philips (bestuursvoorzitter van Philips 1961-1971 en initiatiefnemer van het Evoluon) met het Evoluon voor ogen had sluit ook goed aan bij het idee achter het 3D Basecamp: "Het zou prachtig zijn als het Evoluon een ontmoetingsplek zou worden waar mensen hun kennis, ervaringen, bevlogenheid en inspiratie kunnen delen en uitwisselen op een wijze die op meerdere fronten loont.”

Programma

08:30 - Ontvangst met koffie / thee / lekkers
08:30 - Registratie en Garderobe
09:00 - Openingssessie in de Grote Zaal
09:15 - Keynote Sessies in de Grote Zaal
10:00 - Workshop Sessies in de Kleine Zaal
10:45 - Pauze
11:00 - Voortzetting Keynote en Workshop Sessies
12:30 - Lunch
13:15 - Voortzetting Keynote en Workshop Sessies
15:30 - Pauze
15:45 - Voortzetting Keynote en Workshop Sessies
16:30 - Afsluitingssessie met loterij in de Grote Zaal
17:00 - Borrel
18:00 - Einde

Bevestigde sprekers

Matthijs Kraan - Freyr Architecten over 'SketchUp Pro all the way'
Nick Nijmeijer - ITCAD over SketchUp Pro & BIM
Dave Wayne - CADalog inc over SU Podium
Stijn Brilman - Canon Nederland over het 3D Printing van Architectonische Modellen

Koop hier uw kaart(en)!

Tot 24 November!

Een nieuwe V-Ray 3 for SketchUp update, versie 3.40.03, is vanaf heden verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

  • Bijgewerkte License Server (v4.4);
  • Match Viewport mode is toegevoegd als Render Output;
  • Geometrietype-icoontjes zijn toegevoegd aan de Asset Editor lijst met geometrie, waardoor de geometrietype geïdentificeerd wordt zelfs als er een andere naam gebruikt is;
  • Lichttype-icoontjes zijn toegevoegd aan de Asset Editor lijst met lichten, waardoor het lichttype geïdentificeerd wordt en de lichtbron aan-/uitgezet kan worden;
  • Side-by-side stereo export is nu ook een mogelijkheid.

vray

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray for SketchUp, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for SketchUp, ga dan naar uw persoonlijke pagina op de Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for SketchUp te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for SketchUp, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de render plugin via één van onze toegewijde resellers aanschaffen.

Veel Renderplezier!

De nieuwste versie van Sefaira Architecture biedt verbeterde mogelijkheden voor samenwerking tussen verschillende disciplines, verbeterde functionaliteit voor passief ontwerp en een verbeterde controle en nauwkeurigheid in de analyses.

sefaira_01

Verbeteringen

Deze upgrade bevat 3 grote voordelen voor ontwerpers die hoogwaardig presterende gebouwen creëren:

Betere Teamsamenwerking
Architecten, specialisten en ingenieurs kunnen nu naadloos samenwerken in hetzelfde project, zodat prestatiedoelen vroeg gedefinieerd worden, het risico van het niet halen van deze doelen gereduceerd wordt en hierdoor de samenwerking tussen de architect en de ingenieur versterkt wordt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Sefaira's toepassing van het gerespecteerde EnergyPlus analysemodel.

sefaira_02

Beter Passief Ontwerp
Test passieve ontwerpstrategieën vroeg in het ontwerpstadium met een verbeterde natuurlijke ventilatie, thermisch comfort en een beoordelingsfunctie voor zones. Vergelijk eenvoudig de prestatie-effecten van vaste ramen t.o.v. bedienbare ramen, externe schaduwval of de diverse verhoudingen van het raam t.o.v. de muur om zodoende het prestatiepotentieel van uw gebouw te maximaliseren.

sefaira_03

Nauwkeurigere Analyses
Deze nieuwe release biedt nu ook analyses op kamer- en afdelingsniveau. Dit betekent dat u een meer gedetailleerde controle heeft over uw analyse en u zodoende nog meer vertrouwen krijgt in uw ontwerpbeslissingen. En dat allemaal binnen één tool die snelle, iteratieve besluitvorming in een vroeg stadium ondersteunt!

sefaira_04

Wilt u Sefaira proberen?

Lees hier hoe het werkt. Sefaira kunt u niet zelfstandig downloaden.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Wilt u meer informatie over Sefaira?

Neemt u gerust contact met ons op op telefoonnummer +31-344-577884 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu