• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
virtual-friday

Op de dag dat vrijwel iedereen zich te goed kan doen aan alle doldwaze Black Friday acties opent Design8 haar deuren voor de allereerste Virtual Friday! Voor een select gezelschap zal Design8 in de ochtend van 23 november de talrijke toepassingen en mogelijkheden van Mixed Reality, Augmented Reality en Virtual Reality met behulp van SketchUp Pro aan u demonstreren. Uiteraard wordt u deze ochtend ook in de gelegenheid gesteld om zelf te ervaren hoe het is om virtueel binnen een gerenderd SketchUp model te lopen met een VR bril, tablet of smartphone.

De volgende Virtual Reality applicaties, waarmee u uw SketchUp Pro model een extra virtuele dimensie kan geven, zullen deze ochtend deze ochtend de revue passeren en gedemonstreerd worden:

  • Twinmotion: De meest simpele en innovatieve 3D virtualisatie- en immersietool op de markt. Kleed uw 3D model aan met mooie materialen en (bewegende) objecten en verken het vervolgens met uw VR headset!
  • Kubity: De eerste mixed-reality applicatie (VR & AR) om SketchUp modellen onmiddellijk op meerdere apparaten te visualiseren zoals smartphones, tablets en Virtual Reality brillen.
  • Enscape™: Enscape™ is een virtual reality (VR) en realtime render Extension voor SketchUp. Met slechts één klik kunt u Enscape starten en binnen enkele seconden kunt u virtueel door uw volledig gerenderde project lopen. Alle wijzigingen in SketchUp zijn onmiddellijk beschikbaar om te evalueren in Enscape™.

Bij het demonstreren van deze Virtual Reality applicaties maken we gebruik van de HTC Vive, Smartphone (iOS en Android) en de Smartphone VR bril.

Programma

  • 09:00 - 09:30 - Ontvangst met koffie / thee / lekkers en een Smartphone VR Bril
  • 09:30 - 10:00 - Presentatie Virtual Reality en SketchUp Pro
  • 10:00 - 11:00 - Live Demonstratie Virtual Reality en SketchUp Pro
  • 11:00 - 12:30 - Zelf aan de slag!
  • 12:30 - 13:30 - Lunch

Virtual Friday wordt gehouden op 23 November 2018 van 09:30 tot 13:30 bij Design8 bv op de Edisonstraat 24 te TIEL.

Event is reeds volgeboekt - Volg Facebook Live

Alle plaatsen voor het event zijn reeds volgeboekt. Maar niet getreurd, u kunt live meekijken tijdens de presentatie en demonstratie! Vanaf 09:30 tot omstreeks 11:00 is het event namelijk live te volgen via de Facebook pagina van importeur Design8 bv.

Tot 23 November!

Design8 bv
Edisonstraat 24
4004 JL TIEL
Nederland


Virtual en Augmented Reality app Kubity vanaf heden beschikbaar als Extension voor SketchUp Pro.

Geen los programma meer op uw computer en ook niet meer hoeven slepen met bestanden; Kubity Pro is 'desktoploos' geworden. Het is nu een simpele Extension voor SketchUp geworden waarmee u met 1 druk op de knop uw SketchUp model naar uw mobiele telefoon verstuurt. Van daar uit kunt u uw 3D model via mail, WhatsApp, SMS, QR code of Airdrop delen met uw klanten en met de 3 extra Apps in Virtual Reality, Augmented Reality of Mirror modus bekijken.

download-button   nu-kopen-button


Een informeel bijeenkomen van SketchUp Pro gebruikers en Experts uit Nederland en België. Deel ervaringen met elkaar en leer van elkaar; een nuttige, maar ook vooral gezellige avond voor de verknochte SketchUp Pro gebruiker!

Dinsdagavond 4 september is het zover: het allereerste SketchUp Pro Café zal dan georganiseerd worden bij Ribs Factory Amersfoort. SketchUp Pro Café is een initiatief van SketchUp Studio (Authorized Training Center) en SketchUp Pro distributeur Design8 bv. SketchUp Pro Café is een volledig verzorgde en leerzame, maar bovenal gezellige avond voor SketchUp Pro gebruikers (van starter tot extreem ervaren) om met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen. Bovendien zullen er meerdere SketchUp Pro Experts rondlopen waaraan u uw vraag / vragen kunt voorleggen. Kortom, een avond die u als fervent SketchUp Pro gebruiker eigenlijk niet mag missen!

Details SketchUp Pro Café

Datum: 4 September 2018
Tijd: vanaf 19:30 tot omstreeks 22:00 (diner vooraf optioneel)
Locatie: Ribs Factory Amersfoort
Adres: Hof 11, Amersfoort
Tickets: via EventBrite beschikbaar

Kaartverkoop

Graag tot 4 september!Registratiecode: 80046

SketchUp Pro distributeur Design8 bv is aanwezig op de beurs ARCHITECT@WORK 2018. De missie van ARCHITECT@WORK is om meer dan een simpel platform voor architecten en interieurontwerpers te bieden. Tijdens ARCHITECT@WORK ligt de focus op uitwisseling van kennis en innovatieve ideeën. ARCHITECT@WORK 2018 wordt gehouden op woensdag 12 en donderdag 13 september 2018 (13:00-20:00) in de Ahoy Rotterdam.

Kubity Introductie

Tijdens ARCHITECT@WORK zal Design8 bv Kubity presenteren. Kubity is het eerste Mixed Reality platform voor SketchUp Pro! Virtual en Augmented Reality in één gebruiksvriendelijke en betaalbare applicatie. Met Kubity kunt u uw SketchUp Pro modellen op een eenvoudige manier delen met uw klanten. De modellen kunnen bekeken worden via de Kubity website, desktop applicatie of mobiele app. Hierbij worden headsets als de Cardboard (mobiel), GearVR (mobiel), HTC Vive (desktop) en Oculus Rift (desktop) ondersteund.

 

 

Graag tot dan!

SketchUp Pro bezoeken op ARCHITECT@WORK 2018 is geheel gratis! Klik hier voor de gratis registratie, gebruik code 80046 en bezoek ons op standnummer 53. Tot dan!

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu

© 2018 Design8 bv | All Rights Reserved | Images courtesy of Trimble Inc. | Privacy Statement