• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Beste van SketchUp en Meer!

Dit jaar is er op 12 en 13 december weer een 3D Basecamp Benelux voor alle SketchUp gebruikers en 3D fanaten. Kom ook naar het Evoluon in Eindhoven (NL) en beleef uw beste 3D ervaring ooit met enerverende keynotes en workshops.

Workshops

Op donderdag 12 december kunt u diverse soorten workshops volgen omtrent SketchUp Pro en aanverwante workflows en Extensions! U kunt kiezen uit 13 verschillende workshops, zoals SketchUp, Layout, (Open)BIM, Trimble Connect, V-Ray en Virtual Reality.

SketchUp Pro Grand Café

Op donderdagavond is het grootste SketchUp Pro Café tot nu toe! Met o.a. enkele korte presentaties, Sketchionary, Orakels en vooral veel delen en leren met mede-gebruikers en de aanwezige experts.

Keynotes

Vrijdag 13 december is een dag vol interessante lezingen van experts uit diverse branches! Zo kunt u inspiratie opdoen met sprekers van o.a. Trimble, VolkerWessels, Politie en Kubity.

Info Markt

Op beide dagen vindt u in de centrale Koepel een informatiemarkt met diverse aanbieders van aanvullende diensten en technologieën omtrent SketchUp Pro.

Tickets

Veelgestelde vragen

Vind hieronder antwoord op veelgestelde vragen over de ticketverkoop.

Krijg ik als trouwe SketchUp gebruiker korting?
Krijgen studenten korting?
Hoe pas ik een kortingscode toe?

Nieuws

Programma

3D Basecamp 2019 Program Day One timetable

Tijdens dag 1 - workshops vinden de koffiepauzes variërend plaats tussen 10:45-11:30 en 15:00-15:45 (max. 20 minuten per workshop).
Lunchpauze is tussen 12:30-13:45

3D Basecamp 2019 Dag 1 Avondprogramma
3D Basecamp 2019 Program Day Two timetable

Locatie - Evoluon

Het Evoluon is één van de meest iconische gebouwen in Nederland. De 'betonnen ufo' werd in de jaren '60 door Philips gebouwd als een permanente expositieruimte en is in de jaren daarna uitgegroeid tot een multifunctionele locatie voor evenementen, congressen en vergaderingen. Het doel dat Frits Philips (bestuursvoorzitter van Philips 1961-1971 en initiatiefnemer van het Evoluon) met het Evoluon voor ogen had sluit ook goed aan bij het idee achter het 3D Basecamp: "Het zou prachtig zijn als het Evoluon een ontmoetingsplek zou worden waar mensen hun kennis, ervaringen, bevlogenheid en inspiratie kunnen delen en uitwisselen op een wijze die op meerdere fronten loont.”

Evoluon1.jpg

Partners

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sfeerimpressie 2017

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu