• +31(0)344 577 884
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

SketchUp Pro wordt op diverse events in de Benelux getoond aan het grote publiek. Zo kunt u meer te weten komen over SketchUp Pro tijdens beurzen, webinars, gebruikersdagen, etc.

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van events waar u meer inhoudelijke informatie over SketchUp Pro kunt inwinnen. De events zijn vaak op initiatief van lokale verkooppunten of de distributeur van SketchUp Pro zelf.

Wij hopen u graag te mogen begroeten tijdens één van onze events!

Event Agenda
Klik hieronder op een event voor meer informatie.
7 - 8 Maart 2018 - RapidPro 2018

SketchUp Pro is aanwezig op de RapidPro 2018, de beurs voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van Rapid Prototyping. De beurs RapidPro 2018 wordt gehouden in de Koningshof te Veldhoven (route) op woensdag 7 maart en donderdag 8 maart 2018. De beurs is open van 09:30 tot 17:00, elke dag. U vindt SketchUp Pro op standnummer 24 bij importeur Design8.

Tijdens RapidPro 2018 laat Design8 u zien hoe u 3D software zoals SketchUp Pro kunt inzetten om tot een goede 3D print te komen. U zult hier de complete workflow van idee tot tastbaar 3D object zien.

Bezoek SketchUp Pro importeur Design8 daarom op standnummer 24 en laat u verbazen door de mogelijkheden! Vul dit formulier in voor gratis toegang tot de beurs. Graag tot dan!


20 - 23 Maart 2018 - ESEF 2018

SketchUp Pro is aanwezig op de ESEF 2018, de vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling & engineering. De beurs ESEF 2018 wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht van dinsdag 20 maart tot en met vrijdag 23 maart en is elke dag geopend van 10:00 tot 17:30. U vindt SketchUp Pro op standnummer 1.A071 bij importeur Design8.

Gratis Registratie
U kunt SketchUp Pro importeur Design8 bv geheel gratis bezoeken op de ESEF 2018. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is u kosteloos aan te melden via deze link en het aanmeldformulier in te vullen.

Dus bezoek Design8 bv op standnummer 1.A071 en kom meer te weten over de vele (extra) mogelijkheden van SketchUp Pro. Graag tot dan!


5 April 2018 - Infosessie SketchUp Pro - Educatief

Op donderdag 15 maart organiseren SketchUp Pro importeur Design8 bv en hun educatieve partner SLBdiensten een infosessie over SketchUp Pro. SketchUp Pro is het awardwinnende programma dat een complete manier van 3D ontwerpen levert. SketchUp Pro is een simpele, maar krachtige tool voor het snel en eenvoudig creëren, bekijken en modificeren van uw 3D-ideeën en is hierdoor zeer interessant voor het onderwijs.

Tijdens de infosessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Een kort overzicht van de mogelijkheden van SketchUp Pro
  • Praktijkvoorbeelden van SketchUp Pro in het onderwijs
  • Demonstratie over het gebruik van SketchUp Pro
  • Samenwerking met Trimble Connect
  • Licentiemogelijkheden en prijzen voor educatief gebruik.

Voor wie?
Deze infosessie is met name interessant voor scholen uit het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs die bezig zijn met algemene ruimtelijke presentatie; van de docent tekenen op het VO tot aan de student Bouwkunde MBO - iedereen met interesse in 3D ontwerpen is welkom!

Nadere informatie volgt nog...

17 - 19 April 2018 -Building Holland 2018

SketchUp Pro distributeur Design8 bv is aanwezig op Building Holland 2018, hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector in de RAI Amsterdam.

Building Holland 2018 wordt gehouden van dinsdag 17 april t/m donderdag 19 april.
De beurs is open van 10.00 tot 18.00.

We laten SketchUp Pro zien op standnummer 10.001 samen met Extensions als Sefaira, V-Ray, Skalp en meer.

Kom ons bezoeken, zie SketchUp Pro in actie en laat u verbazen.
Schrijf u hier in voor gratis toegang.


 

14 Mei 2018 - V-Ray Workshop (beginner)

Workshop Rendering exclusief voor interieurprofessionals.

Op maandag 14 mei a.s. organiseren importeur Design8 en Shapes een gratis rendering workshop voor interieurpofessionals in Nieuwegein (NL). Na het succes van de afgelopen edities waarin SketchUp Pro en rendering de revue hebben gepasseerd, is het nu tijd om uw ontwerpen naar een hoger niveau te tillen met een fotorealistische weergave in V-Ray for SketchUp.

Details
Wat? Interieur Workshop Rendering met V-Ray for SketchUp (beginner)
Wanneer? Maandag 14 Mei 2018
Waar? Shapes Experience Center, Symfonielaan, Nieuwegein (NL)
Wie? Interieurprofessionals

Registratie
Dit event is gratis toegankelijk voor interieurprofessionals, vormgevers en creatieve makers. U dient zich voor dit event aan te melden via het formulier op deze website. Heeft u vragen? Bel dan met de Shapes Marketing afdeling op T 030 245 55 55 of stuur een email naar info@shapes.nl.

Programma
10:00 - Ontvangst in het Shapes Experience Center Nieuwegein
Het verdere programma en duur van deze training wordt binnenkort verder bekend gemaakt.

Tot dan
Mis het niet en meld u snel aan voor dit event! Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

15 Mei 2018 - V-Ray Workshop (gevorderd)

Workshop Rendering exclusief voor interieurprofessionals.

Op dinsdag 15 mei a.s. organiseren importeur Design8 en Shapes een gratis rendering workshop voor interieurpofessionals in Nieuwegein (NL). Na het succes van de afgelopen edities waarin SketchUp Pro en rendering de revue hebben gepasseerd, is het nu tijd om uw ontwerpen naar een hoger niveau te tillen met een fotorealistische weergave in V-Ray for SketchUp.

Details
Wat? Interieur Workshop Rendering met V-Ray for SketchUp (gevorderd)
Wanneer? Dinsdag 15 Mei 2018
Waar? Shapes Experience Center, Symfonielaan, Nieuwegein (NL)
Wie? Interieurprofessionals

Registratie
Dit event is gratis toegankelijk voor interieurprofessionals, vormgevers en creatieve makers. U dient zich voor dit event aan te melden via het formulier op deze website. Heeft u vragen? Bel dan met de Shapes Marketing afdeling op T 030 245 55 55 of stuur een email naar info@shapes.nl.

Programma
10:00 - Ontvangst in het Shapes Experience Center Nieuwegein
Het verdere programma en duur van deze training wordt binnenkort verder bekend gemaakt.

Tot dan
Mis het niet en meld u snel aan voor dit event! Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

15 Juni 2018 - Architecten Wielerclassic

Ieder jaar wordt de Architecten Wielerclassic verreden. Op vrijdag 15 juni is het alweer tijd voor de vierde editie van dit wielerspektakel.

De Architecten WielerClassic is een wielertoertocht speciaal voor professionals werkzaam in de wereld van architectuur en interieur. Met zo'n 125 deelnemers was de voorgaande editie een daverend succes te noemen.

SketchUp Pro is officieel partner van dit event en zal dus tijdens deze dag afgevaardigd zijn.

De inschrijving is momenteel nog niet open, maar houdt de website van Architecten Wielerclassic goed in de gaten voor updates hieromtrent!

2019 - 3D Basecamp Benelux

Het populaire SketchUp 3D Basecamp komt voor de tweede maal naar de Benelux toe! SketchUp Pro distributeur Design8 bv organiseert in 2019 weer een waardevol event met leerzame sessies over SketchUp Pro, LayOut en aanverwante technologieën!

Bekijk de officiële 3D Basecamp pagina voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu