• +31(0)344 577 884
 • Ma - Vr 09:00 - 17:00
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hierboven vindt u een overzicht op welke plaatsen u in uw regio SketchUp Pro Authorized Training kunt volgen.

Op de website SketchUpleren.nl vindt u uitgebreide informatie over het SketchUp Pro Authorized Trainingsprogramma en de aangesloten Training Centers.

Trainingscentra in Nederland
U kunt de volgende SketchUp Pro Authorized Training Centers vinden in Nederland:
Tiel (GLD)

Design8 bv
Bij SketchUp Pro importeur Design8 kennen we alle ins en outs van onze software. Daar staan we voor. Het is de manier om u de service te bieden die u wenst. Doordat we alle kennis in huis hebben, kunnen we ook verschillende soorten training bieden. Van het starten met het pakket tot het dieper induiken op de software; Design8 biedt altijd een training die bij u past. Volgt u een training in ons Authorized Trainingscentrum, dan weet u zeker dat deze training wordt uitgevoerd volgens de normen van de fabrikant. Door onze kennis van de software hebben we in onze carrière al enkele aansprekende certificaten weten te bemachtigen, waaronder het SketchUp Authorized Training Center (sinds 2007).

Bij Design8 bieden wij voor SketchUp Pro zowel klassikale trainingen (Basistraining van 2 dagen en een Vervolgtraining van 1 dag) als maatwerktrainingen. Als u op zoek bent naar een maatwerktraining, kunnen wij in (bijna) al uw behoeften voorzien. Dit komt omdat u bepaalt wat de inhoud van de training is en dat de training volledig op uw werkzaamheden is afgestemd. Kiest u liever voor een training met vaste onderwerpen, dan kunnen wij hierin ook voorzien:
 • SketchUp Pro Introductietraining - 1 dag
 • SketchUp Pro Basistraining - 2 dagen
 • SketchUp Pro Vervolgtraining - 1 dag
 • SketchUp Pro Aanvullende training - 1 dag
 • LayOut Training - 1 dag
Design8 bv
Edisonstraat 24
4004 JL TIEL
Bel +31 (0)344 577 884
Mail info@design8.eu
Oosterhout (NB)

CADKoop
Als gecertificeerd trainingscenter bieden wij u trainingen aan voor SketchUp Pro, maar ook voor o.a. Autodesk software, V-Ray, Artlantis en Rhino. Met dit aanbod is CADkoop de specialist op het gebied van cursussen met het meest uitgebreide aanbod. Alle cursussen zijn Nederlandstalig en van basis tot gevorderde, een cursus op maat óf een online training: bij CADkoop kunt u terecht!

Alle cursussen zijn Nederlandstalig en van basis tot gevorderde, een cursus op maat óf een online training: bij CADkoop kunt u terecht! De cursus SketchUp zorgt ervoor dat u zelfstandig en productiever met SketchUp gaat werken. De cursus wordt in een schitterende cursusruimte gegeven. Alle cursussen zijn inclusief trainingsmaterialen en worden afgesloten met een getuigschrift. Cursussen zijn er voor beginners en gevorderden.

CADKoop
Innovatiepark 4b
4906 AA OOSTERHOUT
Bel 0162 470544
Mail info@cadkoop.nl
Delft (ZH)

VMV cad-adviseurs bv
Ons trainingscentrum is gelegen in het hart van kennisstad Delft, uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In onze cursusruimte werkt u zelf op een “state-of-the-art” laptop terwijl u meekijkt naar een projectie van het beeldscherm van de docent. Wij maken gebruik van een door ons zelf gemaakt cursusboek met heel veel afbeeldingen om u goed door de verschillende commando’s heen te loodsen. Voor de reguliere cursussen werken wij met maximaal 4 cursisten zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Tussen de middag gaan we samen uit eten zodat er ook tijd is om over andere dingen te praten.

Onze cursussen zijn gericht op optimalisatie van de mogelijkheden. Dit houdt in dat we onze cursisten inzicht bieden in de achterliggende gedachten. Weten aan welke touwtjes u moet trekken om precies te bereiken wat u wilt maakt dat u het programma echt de baas bent. Op deze manier hebben wij al heel veel gebruikers uit zeer verschillende disciplines een goede start gegeven. Wij geven les aan echte beginners tot aan zeer gevorderde gebruikers en helpen indien gewenst om een goede bureaustructuur op te zetten. Aansluitend kunnen cursisten altijd nog bij ons terecht om vragen te stellen. Tijdens de cursus ligt het accent op de organisatie van het model; een combinatie van componenten, lagen en materialen. Op deze manier maken we het model geschikt voor LayOut maar ook om te renderen en natuurlijk voor verdere technische uitwerking. Leer bij ons de model zo op te zetten dat uitwerking van grof naar fijn mogelijk is.

VMV cad-adviseurs bv
Brabantse Turfmarkt 46
2611 CP DELFT
Bel 015 8876008
Mail info@vmv-cad.nl
Rotterdam (ZH)

EnyaCAD b.v.
EnyaCAD bestaat sinds 1991. Vanaf 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van specifieke, praktijkgerichte Vectorworks, SketchUp, SU Podium, V-Ray, CINEMA 4D en Adobe trainingen. Wij hebben afgelopen 22 jaar heel veel bedrijven training gegeven en sinds 2006 ook in SketchUp. EnyaCAD is een trainingscentrum op loopafstand gelegen vanaf Centraal Station Rotterdam met een parkeergarage (met oplaadpunten) binnen 150 meter van de trainingsruimte. Al 22 jaar heeft EnyaCAD bewust gekozen voor een gezellig sfeervol ingerichte trainingsruimte voor maximaal 5 cursisten. De trainer kan tijdens de training alle 27 inch computerschermen Apple of Windows van de cursisten zien, zodat de snelheid en instructies van de training afgestemd kunnen worden op de cursisten.

Door jarenlange opgebouwde praktische ervaring in de architectuur en interieur, meubelbouw, productontwikkeling en inrichting van de buitenruimte, zijn onze trainingen heel praktisch opgezet. EnyaCAD geeft Groepslessen aan maximaal 5 deelnemers zodat de deelnemer eigen opdrachten kan meenemen naar de les. Onze bedrijfsleuze is: ”Hoe praktischer, hoe beter”.

Wij geven basistrainingen, gevorderde trainingen en Maatwerktrainingen in SketchUp Pro. En daarnaast trainingen in de renderpakketten zoals V-Ray en SU Podium en Artlantis.

Nadruk ligt tijdens de SketchUp trainingen op het goed en zo professioneel mogelijk opzetten van de 3D tekeningen. Juist gebruik van groepen, componenten en layers. We stemmen de training altijd af op de cursisten en hun vakgebieden, daardoor blijft de training zeer inspirerend en juist door het vakgerichte afgestemde onderwijs is de training zo terugverdiend en leuk om te volgen. Doordat wij meerdere software pakketten beheersen zoals Vectorworks, CINEMA 4D en de Adobe pakketten en SketchUp Pro en meerdere Render pakketten kunnen wij makkelijk linken leggen tussen programma’s en daardoor het uiterste uit het programma SketchUp Pro en de bijbehorende plug-ins halen.

EnyaCAD b.v.
Van Cittersstraat 44b
3022 LL ROTTERDAM
Bel 010 213 28 41
Mail contact@enyacad.nl
's-Hertogenbosch (NB)

CADez BV
CADez BV ontvangt u in een speciaal ingerichte trainingsruimte met grote beamer projectie. U oefent zelf met een supersnel werkstation en 24 inch scherm aan een ruim bureau. U mag ook uw eigen laptop meenemen.

Haal het optimale uit uw CAD-pakket of tekensoftware. Wij helpen u daar graag bij met basis- en vervolgtrainingen voor alle door ons geleverde producten, zoals bv. SketchUp. Onze trainingen zijn altijd voorzien van stap-voor-stap oefeningen. Hierdoor heeft u ook na de training een handig naslagwerk en hoeft u niet alles te onthouden. U werkt in uw eigen tempo en wij begeleiden u daarbij.

CADez BV
Meester van Ekartstraat 5
5237 KJ 'S-HERTOGENBOSCH
Bel 073 644 2766
Mail info@cadez.nl
Amersfoort (UT)
SketchUpExpert

 

SketchUpExpert.com is een SketchUp Authorized Training Center en verzorgt verschillende levels van trainingen voor mensen die SketchUp willen leren. Onze medewerkers werken dagelijks met SketchUp en hebben veel praktijkervaring. Naast trainingen kunnen we je daardoor blijven ondersteunen in je projecten. Of het nu een 3D halffabrikaat of fotorealistische tekening is, wij helpen je de beste kwaliteit te leveren. Bovendien bieden we je als one-stop-shop ook SketchUp Pro licenties, render plugins (onder andere V-Ray en SU Podium) en randapparatuur aan.

SketchUpExpert.com is het adres voor SketchUp cursussen. Wij verzorgen SketchUp trainingen voor bedrijven en particulieren. De cursus is klassikaal, privé of op locatie te volgen. Met een heldere uitleg, enthousiaste docenten en handige tools leren wij je jouw ideeën vakkundig in 3D te visualiseren. Je werkt op je eigen laptop. Alle cursussen zijn inclusief studiemateriaal en certificaat van deelname.

 • SketchUp basiscursus: in 3 dagen de essentiële basis
 • SketchUp gevorderdencursus: 2 dagen de diepte in
 • SketchUp privé training: helemaal afgestemd op jouw wensen
 • SketchUp InCompany: wij trainen de medewerkers in jouw bedrijf
SketchUpExpert.com
Van Asch Van Wijckstraat 9
3811 LP AMERSFOORT
Bel 033 – 20 221 77
Mail info@sketchupexpert.com
Trainingscentra in België
U kunt de volgende SketchUp Pro Authorized Training Centers vinden in België:
Putte (ANT)

SketchUp3D.be
Al meer dan 10 jaar verzorgen wij verschillende vormen van SketchUp training. Er wordt vooral aandacht besteed aan het individuele aspect. We geven onze SketchUp trainingen dan ook steeds in beperkte groep met maximaal 4 deelnemers. Hiermee garanderen we individuele aandacht en voldoende ruimte voor vragen. Na het volgen van een opleiding sta je er bij ons niet alleen voor. We zorgen steeds voor support na de training! Wijzelf gebruiken SketchUp op dagelijkse basis in de praktijk en werken ook alleen maar SketchUp en de bijpassende plug-ins en tools. Wij zijn je SketchUp Expert!

Wil jij ook leren hoe jij correct en snel met SketchUp kan gaan werken? Wil jij ontdekken hoe je SketchUp kan gebruiken en leren dat het de enige tool is die je misschien nog nodig hebt om zowel al je 3D als 2D materiaal te creëren? Dan kom je onze 2 daagse SketchUp Pro cursus volgen. Tijdens deze 2 dagen leren wij je de juiste basis van SketchUp! Zodat je modellen ook correct bruikbaar zijn buiten SketchUp, zoals om te renderen, 3D printen of CNC gebruik. Op dag 1 gaan we alle tools en functies leren ontdekken en op dag 2 is het dan vooral het praktische plaatje zoals hoe we ons SketchUp model gaan voorbereiden om plannen, aanzichten, snedes en dergelijke te maken met Layout. Na de opleiding kan je nog 6 maanden bij ons terecht voor ondersteuning. Onze 2 daagse is geschikt voor iedereen, ben je nu totaal nieuw of gebruik je SketchUp al jaren.

SketchUp3D.be
Pachtersdreef 38
B 2580 PUTTE
Bel +32(0)477 729897
Mail info@see3d.be
Gent (OV)

C3A
C3A en de C3A-Userclub vormt al sedert 1986 een vereniging in Vlaanderen van en voor bouwprofessionals die de hedendaagse informatica-instrumenten optimaal willen integreren in hun bouwpraktijk. Bouwprofessionals kunnen voor hun IT-oplossing bij C3A terecht voor advies, geschikte software en hardware, opleiding en blijvende ondersteuning. Naast Microsoft Office en vooral de Autodesk grafische software verzorgt C3A al vanaf 2005 ook heel wat ondersteuning rond SketchUp Pro: jaarlijks worden een tiental tweedaagse cursussen SketchUp Pro voor SketchUp-starters verzorgd, samen met regelmatige introductie- en vervolmakings-workshops. Naast een gestroomlijnde werkmethodiek met de bijhorende Nederlandstalige handleidingen stelt C3A ook een uitgebreide gelocaliseerde SketchUp-bibliotheek beschikbaar aan alle C3A-SketchUp-users.

Sedert 2006 wordt heel regelmatig, bijna iedere maand, een tweedaagse cursus SketchUp Pro bij C3A verzorgd. Op twee dagen kunnen we de meeste SketchUp Pro vaardigheden via een reeks heel praktische oefeningen doornemen. Aanvullend op de SketchUp-cursus wordt ook regelmatig een V-Ray cursusdag verzorgd: via de V-Ray plugin is Renderen met verlichting en reflecties in SketchUp zelf mogelijk, om snel prachtige fotorealistische scenes te creëren!

C3A
Tramstraat 57
B 9052 GENT-ZWIJNAARDE
Bel 09 2202 101
Mail info@C3A.be

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu