fbpx
SketchUp Pro - Maak uw ideeën werkelijkheid, klik voor klik

* Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.


SketchUp Subscriptions

De SketchUp Subscription is geschikt voor de meeste bedrijven. Of u nu een eenmanszaak heeft of tientallen werknemers, u kunt voor iedere gebruiker een licentie bestellen en deze eenvoudig beheren vanuit één beheeradres. Vertrekt er een werknemer? Dan wijst u zijn licentie gemakkelijk toe aan zijn vervanger! Let op, één licentie delen met meerdere personen is niet toegestaan! Lees hier meer over de Subscription...


Let op! SketchUp Pro activeert via internet middels bepaalde poorten. Als dit i.v.m. beveiligingsmaatregelen van uw netwerk niet zou kunnen, neem dan contact met ons op.

Subscription

Een subscription is een abonnement en hiermee huurt u toegang tot SketchUp voor een bepaalde periode. De licentievorm behoort aan één persoon toe en mag niet met anderen gedeeld worden. De licentiehouder mag deze op twee machines activeren, maar niet tegelijkertijd gebruiken. Bijvoorbeeld voor desktop op kantoor en laptop voor thuis of klantbezoek.

U activeert SketchUp met een account (Trimble ID) welke gebonden is aan uw e-mailadres. U activeert het NIET met een serienummer. Lees hier hoe u uw Subscription kunt activeren.

Technische ondersteuning en versie-upgrades zijn inbegrepen gedurende de looptijd van uw subscription.

(1) Beschikbaar op Chrome, Firefox, Edge en Safari
(2) Beschikbaar op Oculus, HTC Vive, Windows Mixed Reality en HoloLens
(3) Meer informatie over de extra functies van SketchUp Studio

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu