fbpx

 

 

SU Podium is een plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Het draait binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten.

SU Podium is voor zowel Windows als macOS te verkijgen.
 
 

 

Aanbevolen Add-Ons

De volgende add-ons verbeteren uw gebruikerservaring met SU Podium aanzienlijk:

Podium Browser

Podium Browser

Podium Browser is een SketchUp plug-in met extra 3D lichtarmaturen, 2D face-me planten, 3D planten en hoge resolutie materialen, die u direct vanaf een webserver in uw SketchUp model kunt slepen. Deze objecten en materialen zijn reeds 'render-klaar' voor SU Podium, waardoor u snel en gemakkelijk uw scene kunt aankleden. De Podium Browser heeft ook een Paid Content sectie, met duizenden extra lichtarmaturen, planten, meubels en materialen. Klik op de bovenstaande knop 'Prijzen' voor de meest recente prijs van de Paid Content van de Podium Browser.

Podium Server

Podium Server


Podium Server is een standalone applicatie die lijkt op de SU Podiums Render Manager, maar die geen installatie van SketchUp behoeft. Het kan de .script batches uit SU Podium inlezen en renderen. De ideale manier om meerdere scenes van een enkele scene (bv. d.m.v. GenerateAll) of om renders van verschillende werkstations in 1 wachtrij te plaatsen en deze in een batch te renderen. Klik op de bovenstaande knop 'Prijzen' voor de meest recente prijs van de Paid Content van de Podium Server.

Gallery


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu