fbpx

SketchUp Pro of Make: welke variant is geschikt voor u?

SketchUp.nl draait volledig om SketchUp Pro, maar daarnaast bestaat er ook nog de gratis variant SketchUp Make. Graag leggen wij u in dit nieuwsartikel uit wanneer u welke versie gebruikt.

SketchUp Make

SketchUp Make is gratis te downloaden op sketchup.com en is één van de meest makkelijke en plezierige 3D tekentools verkrijgbaar op het web. SketchUp Make is fantastisch voor privéprojecten en educatief gebruik. Het gebruik van SketchUp Make is toegestaan zolang het niet commercieel gebruikt wordt. Hierdoor vinden veel hobbyisten, kids, studenten en raketbouwers in de achtertuin hun weg met SketchUp Make. Zegt het daarom ook gerust voort! Omdat SketchUp Make een gratis variant is, bent u voor de ondersteuning van de software aangewezen op de uitgebreide help-sectie van sketchup.com.

SketchUp Pro

SketchUp Pro is de enige variant die is toegestaan voor zakelijk gebruik. Bovendien biedt SketchUp Pro vele voordelen t.o.v. de gratis versie:

  • Technische ondersteuning per e-mail en telefoon tijdens kantooruren via lokaal resellernetwerk (veelal zelfstandige ondernemers, vandaar dat dit niet gratis kan);
  • Import en export van 3D en 2D bestanden in vele (vector)formaten (DWG, DXF, 3DS, PNG, JPEG, etc.);
  • De professionele presentatietool LayOut wordt meegeleverd voor het creëren van ontwerpdocumenten, werktekeningen en schermpresentaties;
  • Diverse opties voor Building Information Modeling / BIM (IFC classificaties toekennen, IFC export en import)
  • Diverse extra modelleeropties, waaronder Solid Modeling voor het creëren van vormen uit meerdere volumes;
  • En nog veel meer...

Klik hier om de 30-daagse demoversie van SketchUp Pro te downloaden.

Gebruik de juiste tool

We hopen u met deze nieuwsbrief voldoende informatie te hebben gegeven zodat u de juiste keuze kunt maken. Als blijkt dat u SketchUp Pro nodig heeft, klik dan hier voor een lijst met lokale resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn!

Veel ontwerpplezier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu