fbpx

Workshop SketchUp Pro exclusief voor interieurarchitecten

Op dinsdag 5 april a.s. organiseren SketchUp Pro importeur Design8 en Shapes een gratis hands on workshop exclusief voor interieurarchitecten. Ontdek wat de nieuwe mogelijkheden van SketchUp Pro 2016 voor u kunnen betekenen, leer ze direct toe te passen tijdens een hands on workshop én maak gebruik van de aanwezige experts voor het stellen van al uw (praktische) vragen.

shapes

Details

Wat? Hands On Interieur Workshop SketchUp Pro
Wanneer? Dinsdag 5 april 2016
Waar? Shapes Experience Center, Nieuwegein (NL)
Wie? Exclusief voor interieurarchitecten

Registratie

Dit event is exclusief en gratis toegankelijk voor interieurarchitecten. U dient zich voor dit event aan te melden via het formulier op deze website. Heeft u vragen? Bel dan met de Shapes Marketing afdeling T 030 245 55 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma

10:00 - Ontvangst in het Shapes Experience Center Nieuwegein
10:15 - Introductie Shapes
10:45 - SketchUp Pro 2016: What's New?
11:00 - SketchUp Pro 2016: Hands On Workshop
12:00 - SketchUp Pro 2016 & Shapes Materials (hands on)
12:30 - Lunch

Tot dan

Mis het niet en meld u snel aan voor dit event! Exclusief en gratis toegankelijk voor interieur architecten. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.