Kan ik bestanden delen met medewerkers/klanten die geen SketchUp abonnement hebben?

Ja. Met Trimble Connect kunt u individuele bestanden delen met iedereen, zelfs met externe partijen die geen Trimble Connect-gebruikers zijn, eenvoudigweg door een link te sturen. Externe partijen kunnen echter alleen gedeelde bestanden bekijken en downloaden, niet wijzigen in Trimble Connect.

Met SketchUp Viewer voor Desktop en SketchUp Mobile Viewer (Apple iOS | Android) kunnen anderen de modellen die u met hen deelt bekijken, of ze nu toegang hebben tot SketchUp of niet. Beide zijn gratis beschikbaar, maar voor de AR-mogelijkheden is een abonnement of een aankoop van een in-app op mobiel vereist.