fbpx

SketchUp versus geen internetverbinding

Wat zijn de gevolgen voor mij als ik geen internetverbinding heb?

SketchUp's gehele abonnementenportfolio (Free, Go, Pro & Studio) werkt op een manier waarbij gebruikers inloggen met een unieke Trimble ID, en dus heeft u een periodieke internetverbinding nodig.

De eerste keer dat u de producten in uw abonnement installeert en uw licentie activeert, is een internetverbinding vereist. De desktop applicaties in SketchUp abonnementen (zoals SketchUp Pro, LayOut & Style builder) worden direct op uw computer geïnstalleerd. Voor SketchUp Pro heeft u na activatie 28 dagen geen internetverbinding meer nodig om het te gebruiken*. Daarna moet uw licentie (elke 28 dagen) worden gevalideerd en hiervoor is een internetverbinding nodig. Voor andere producten in het abonnement heeft u mogelijk een internetverbinding nodig om het product te kunnen gebruiken, zelfs nadat het op uw bureaublad is geïnstalleerd.

*Bepaalde diensten zoals 3D Warehouse, Trimble Connect en Add Location, waarvoor altijd een internetverbinding nodig is, zullen niet werken als u geen internetverbinding heeft.

Als u de internetverbinding volledig moet verbreken, wendt u zich dan tot uw reseller.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu