fbpx

Beëindiging Subscription

Hoe kan ik me afmelden voor automatische verlengingen?
Tenzij u een abonnement hebt gekocht dat niet automatisch wordt verlengd, wordt het aan het einde van uw termijn automatisch verlengd voor een gelijke termijn tegen de dan geldende prijs.

U kunt zich afmelden voor de automatische verlenging (1) via uw account, voordat uw abonnement afloopt, of (2) door Trimble hiervan ten minste 30 dagen voor het verstrijken van uw abonnement schriftelijk op de hoogte te stellen.

Wat gebeurt er als mijn Subscription afloopt?
Als de subscription is afgelopen en niet tijdig verlengd is, dan heeft u geen toegang meer tot de premium functies van SketchUp Pro / Studio, zoals de desktop applicaties, Sefaira, e.d. U kunt uw modellen nog wel openen in de SketchUp Free webversie, maar niet voor commercieel gebruik. De SketchUp Mobile Viewer is wel toegankelijk, al zal de Augmented Reality functionaliteit uitgeschakeld zijn.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik ervoor kies mijn abonnement op te zeggen?
U heeft 14 dagen vanaf de aankoopdatum om een ​​volledige terugbetaling aan te vragen voor uw SketchUp-abonnement. Na 14 dagen kunt u geen restitutie krijgen.

Wat gebeurt er met mijn Trimble Connect data als ik niet mijn Subscription verleng?
Data zal nooit worden verwijderd van Trimble Connect. Indien ze dat ooit van plan zijn, zal er ruim vooraf een aankondiging zijn met gegevens en richtlijnen over hoe lang de data beschikbaar zal blijven.

Met een Subscription heeft u toegang tot onbeperkte opslag en projecten in Trimble Connect. Als u stopt, behoudt u toegang tot SketchUp Free.
Trimble Connect biedt opslag aan voor iedereen. Iedereen heeft namelijk een ‘Free Plan’. U mag dan één project beheren met 10GB aan data.

Wat gebeurt er met mijn Trimble Connect projecten als mijn abonnement afloopt?
Projecten (en de bestanden hierin) worden op Alleen-lezen gezet indien het meer dan de 10GB overschrijdt. Alle data blijft echter behouden.

Wat kan ik het beste doen als ik mijn subscription stop wil zetten?
Het is een goed idee om vooraf te plannen als u erover denkt om het abonnement te stoppen om bijvoorbeeld met SketchUp Free verder te gaan (niet-commercieel gebruik). Download alles naar uw computer en bewaar de projecten waar u nog iets in wilt veranderen.

Kunnen abonnementen worden overgedragen aan andere gebruikers?
Abonnementen zijn bedoeld voor gebruik door een enkele gebruiker op naam voor de duur van de abonnementsperiode, zonder mogelijkheid om opnieuw toe te wijzen, behalve in de volgende toegestane omstandigheden:

  1. Als een stoel per ongeluk aan de verkeerde eindgebruiker is toegewezen op het moment van aankoop;
  2. Als een stoel in eerste instantie is toegewezen aan een medewerker van uw bedrijf en een dergelijke eindgebruiker uw bedrijf verlaat tijdens de abonnementsperiode, dan kunt u een dergelijke stoel één keer opnieuw toewijzen tijdens de abonnementsperiode; en
  3. Op het moment dat het abonnement wordt verlengd, kunt u een stoel opnieuw toewijzen.

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu