fbpx
NIEUW! SketchUp Studio voor Onderwijs

NIEUW! SketchUp Studio voor Onderwijs

Nieuw in het educatieve aanbod van SketchUp is SketchUp Studio voor Onderwijs. Deze licentievorm is speciaal ontwikkeld voor scholen / faculteiten en levert een set creatieve tools die creatief genoeg is voor studenten, en handelbaar voor IT en docenten. Zo biedt het een aantal hoogwaardige veranderingen aan het Account Management Portal, gunstige staffelprijzen en bredere toegang tot SketchUp's productportfolio, inclusief SketchUp Pro, LayOut, StyleBuilder, Sefaira, Trimble Connect, PreDesign, SketchUp for Web en de diverse Viewers voor mobiel, AR, XR en VR.

Net als de commerciële versie van SketchUp Pro / Studio en de versies van SketchUp Studio voor studenten en docenten, is ook SketchUp Studio voor Onderwijs een jaarlijkse, persoonsgebonden abonnementsvorm. SketchUp Studio voor Onderwijs vervangt het oorspronkelijke aanbod van SketchUp Pro Classic Laptop Licensing, welke niet langer beschikbaar is. Dit nieuwe abonnement bevat meer producten tegen gunstige staffelprijzen, gebaseerd op het aantal gebruikers dat uw school nodig heeft.

Voor het beheren van gebruikers heeft SketchUp een verbeterd gebruikersbeheer gelanceerd met bulk upload en bulk gebruikersbeheer speciaal voor IT / licentiebeheerders. Verwissel en verschuif gebruikersrechten met gemak of verwijder leerlingen die SketchUp niet meer nodig hebben, zodat er ruimte vrijkomt voor leerlingen die SketchUp wel nodig hebben. Wat vroeger uren aan handmatige invoer kostte, kan nu in enkele minuten gedaan worden. Het updaten en onderhouden van een SketchUp abonnement voor uw school of klas is niet langer een vervelende taak.


Grote groepen gebruikers beheren in slechts enkele klikken.

Wij hopen dat deze veranderingen de jaarlijkse opstarttijd voor SketchUp zullen verkorten en de creativiteit binnen uw school zullen verhogen! Voor meer informatie, bekijkt u onze educatieve pagina.

Gebruikt u nog een SketchUp Pro Classic Network Lab Licentie? Wij zullen SketchUp Pro Classic Network Lab Licenties blijven aanbieden, maar tegen een hogere prijs. Meer informatie vindt u op onze educatieve pagina.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu