fbpx
V-Ray 6 for SketchUp update 2 beschikbaar!

V-Ray 6 for SketchUp update 2 beschikbaar!

V-Ray 6 for SketchUp update 2 beschikbaar!

V-Ray 6 for SketchUp update 2 is officieel als download te verkrijgen en biedt nu verbeterde scattering, naadloze .vrscene import en snellere Chaos Cloud verzending!

Verbeteringen

  • Meer V-Ray Scatter mogelijkheden — Vul je scènes met gras, bomen, rotsen en lichtbronnen in een paar klikken. Het bijgewerkte gereedschap Scatter introduceert nieuwe verstrooiingsmodi langs rasters, curves en binnen volumes, en gebiedsaanpassers zodat je het verstrooiingsgebied kunt beperken. Bovendien vind je meer transformatie-instellingen voor fijnere controle over je verstrooide objecten.
  • Chaos Cosmos IES lichten — Cosmos-assets met ingebouwde IES-lichtbronnen kunnen worden geïmporteerd en zijn klaar voor rendering, waardoor de verlichtingsmogelijkheden van Cosmos worden uitgebreid.
  • VFB verbeteringen — Verbeter je bewerkervaring met een aantal verbeteringen aan de VFB (V-Ray Frame Buffer). Het nieuwe Chromatic Aberration-effect voegt kleurvervorming toe die lijkt op echte lensimperfecties, waardoor je projecten een subtiel realisme krijgen. Maak eenvoudig mappen aan in de lagenstapel voor eenvoudigere navigatie. Maak snel eenvoudige achtergronden met de nieuwe effen kleur in de achtergrondlaag.
  • Verbeterde viewport materialen — Gebruik je wel eens SketchUp viewport screenshots voor presentaties? Nu kun je procedurele texturen en hun correcties binnen de viewport weergeven, wat een beter ontwerp- en presentatieproces mogelijk maakt.
  • Betere V-Ray scene import — Ervaar een naadloos .vrscene importproces vanuit Enscape en andere applicaties. De UI voor materialen en texturen die oorspronkelijk niet voor V-Ray in SketchUp waren ontworpen, is aanzienlijk verbeterd. Daarnaast importeren scènes die in Enscape zijn gemaakt sneller dankzij een verbeterde aanpak van textuurbuffers.
  • V-Ray GPU - Enmesh support —GPU gebruikers kunnen nu profiteren van V-Ray Enmesh, de perfecte tool voor getegelde geometrische patronen.
  • Eén klik voor Chaos Cloud — Geniet van een veel intuïtievere en snellere workflow voor het renderen van scènes op Chaos Cloud met één klik op een knop.

Verkrijgbaarheid

Als je nieuw bent met V-Ray for SketchUp, dan kun je jouw demoversie hier aanvragen. Gebruik je reeds V-Ray 6 for SketchUp, ga dan naar jouw persoonlijke pagina op de Chaos website om de laatste versie van V-Ray for SketchUp te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als je overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 6 for SketchUp, dan kun je jouw (upgrade) licentie voor de render plugin via ons resellerkanaal aanschaffen.

Veel Renderplezier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.