fbpx

Einde Classic licenties

Als u een klassieke licentie heeft, zal u gemerkt hebben dat deze gewoon is blijven werken na 4 november 2020. U blijft in het bezit van de licentie en u zult er volledig gebruik van kunnen maken. Deze is niet meer nieuw aan te schaffen. Houd er rekening mee dat Maintenance niet meer geldig is, en u dus geen aanspraak kunt maken op support. U kunt op elk moment overschakelen op een abonnement. Het stoppen van de classic licentievorm is een wereldwijde verandering.

Hoe kan ik na 4 november 2020 nieuwe SketchUp-licenties aanschaffen als de eeuwigdurende licenties niet meer beschikbaar zijn?

Dat kan niet meer. Maar dezelfde SketchUp die u kent en liefhebt is beschikbaar via een abonnement. Klik hier voor meer informatie over abonnementen.

Waarom heeft SketchUp besloten om geheel over te stappen op abonnementen?

De wereld verandert, en SketchUp verandert mee. Apple Music, Spotify, autolease, de krant (!), de meerderheid van de mensen verschuift van aanschaf naar abonnementen. Dat moet een goede reden hebben.

SketchUp is al een hele tijd als abonnement verkrijgbaar en er worden geen klassieke licenties meer verkocht. Toen de klassieke licenties nog wel beschikbaar waren, nam de aanschaf af. Dit toont aan dat de markt om abonnementen vraagt. En het stelt Trimble in staat om door de gelijkmatigere inkomsten SketchUp consistenter te blijven ondersteunen, verbeteren en ook vaker verbeteringen aan te brengen.

Hoewel een abonnement op de langere termijn iets duurder uit kan pakken, denken wij dat SketchUp Pro nog steeds betaalbaar is (al helemaal in vergelijking tot andere 2D/3D tekenprogramma’s) en ook voor u de betere manier van aanschaffen.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.