fbpx
Countdown naar 3D Basecamp: ontmoet de eerste sprekers

Countdown naar 3D Basecamp: ontmoet de eerste sprekers

Vrijdag 13 oktober barst het grootste SketchUp festijn in de Benelux los in Eindhoven. Dan vindt namelijk het SketchUp 3D Basecamp Benelux plaats in de High Tech Campus. Dé gelegenheid voor de Benelux Community om elkaar te ontmoeten, maar vooral ook om te leren en geïnspireerd te raken door de enthousiaste nationale en internationale sprekers en workshops hosts.

Over sprekers en hosts gesproken: we hebben meerdere toonaangevende namen weten te strikken. We stellen graag de eerste drie aan je voor:

 

Aaron Dietzen - The SketchUp Guy

Je herkent Aaron vast wel van zijn SketchUp YouTube video's als ‘The SketchUp Guy’. Aaron werkt sinds 2015 bij Trimble in het SketchUp team en heeft zich de afgelopen drie jaar toegelegd op het maken van video's. Voordat hij bij SketchUp werkte, was Aaron tientallen jaren werkzaam in de softwareontwikkeling voor het ontwerpen van architectuur en woningbouw. Aaron is een leraar in hart en nieren en staat dan ook altijd te popelen om zijn kennis en enthousiasme over SketchUp en design te delen.

Aaron geeft ‘s ochtends een keynote over zijn reis om The SketchUp Guy te worden en in de middag host hij een live modelleersessie met interactieve Q&A. Dus vraag hem zeker het hemd van het lijf!

 

Maarten Pontier - SketchExpert

Maarten is enthousiast SketchUp gebruiker en sinds 2005 mede-eigenaar van SketchExpert.com, officieel SketchUp Reseller en Authorized Training Center. SketchExpert levert software, training en 3D visualisaties. Samen met een toegewijd team helpt hij mensen het maximale uit SketchUp en aanverwante software te halen.

Maarten is dagvoorzitter en geeft een workshop over SketchUp Extensions. Waar vind je ze? Hoe installeer en gebruik je ze? Het gebruik van Extensions haalt het meeste uit SketchUp. Dat wil jij toch ook?

 

 

 

John Cummins - Customer Success Manager SketchUp

John, uit Dublin - Ierland, is Customer Success Manager bij SketchUp. Met een architectuur achtergrond gebruikt hij SketchUp al vele jaren als professional en zijn focus ligt nu op het ondersteunen van een aantal van de grootste architectenbureaus in het Verenigd Koninkrijk om het beste uit SketchUp te halen.

John geeft ‘s middags de workshop ‘Dynamic Components’. Hoe creëer je deze zelf? Van simpele tips tot complexe programmering: deze workshop opent de wondere wereld van parametrisch modelleren met SketchUp!

Kom ook naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux

Kortom, het SketchUp 3D basecamp Benelux is een evenement dat je eigenlijk niet mag missen! Zien we jou daar?

>> Meer info & Kaartverkoop <<


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.