fbpx
Countdown naar 3D Basecamp: ontmoet de volgende sprekers

De volgende sprekers van 3D Basecamp 2023

Countdown naar 3D Basecamp: ontmoet de eerste sprekers

Vrijdag 13 oktober barst het grootste SketchUp festijn in de Benelux los in Eindhoven. Dan vindt namelijk het SketchUp 3D Basecamp Benelux plaats in de High Tech Campus. Dé gelegenheid voor de Benelux Community om elkaar te ontmoeten, maar vooral ook om te leren en geïnspireerd te raken door de enthousiaste nationale en internationale sprekers en workshops hosts.

Over sprekers en hosts gesproken: we hebben meerdere toonaangevende namen weten te strikken. We stellen graag de volgende drie nieuwe sprekers aan je voor:

 

Felix Heuman - Holygon

Felix Heuman, geboren in 1977 in Zweden, studeerde architectuur aan het Royal Institute of Technology in Stockholm, filosofie aan de Universiteit van Kopenhagen en behaalde een Master of Business Degree aan de Stockholm School of Economics.

Felix Heuman is gefascineerd door tijdloze ontwerppatronen en krachtige workflows en werkt sinds 2013 professioneel met SketchUp, SketchUp extensies en visuele communicatie.

Samen met Anders Lyhagen (zie hieronder) verzorgt hij tijdens het 3D Basecamp een live on stage SketchUp Modelleersessie over het creëren van fantasierijke en imposante landschappen. Daarnaast verzorgen ze samen workshops over strategische tools voor goed visueel ontwerp.

 

Anders Lyhagen - Holygon

Anders Lyhagen, geboren in 1977 in Zweden, studeerde informatica en filosofie aan de Universiteit van Lund en wiskunde aan de Universiteit van Uppsala.

Anders Lyhagen is een ervaren software engineer die codeert in Ruby en C++. Hij is gespecialiseerd in het programmeren van SketchUp extensies op maat waarmee gebruikers moeiteloos en nauwkeurig 3D-modellen van elke gebouwde vorm of omgeving kunnen ontwerpen, bewerken en beoordelen.

Samen met Felix Heuman (zie boven) verzorgt hij tijdens het 3D Basecamp een live on stage SketchUp Modelleersessie over het creëren van fantasierijke en imposante landschappen. Daarnaast verzorgen ze samen workshops over strategische tools voor goed visueel ontwerp.

 

 

 

Marian van Olst - SketchUp Plaza

Maak kennis met Marian van Olst, de drijvende kracht achter SketchUp Plaza, geautoriseerd SketchUp trainer en auteur van '3D tekenen met SketchUp'. Met meer dan 13 jaar ervaring begeleidt Marian interieurprofessionals met passie bij het onder de knie krijgen van SketchUp en LayOut.

In 2019 richtte ze de bloeiende SketchUp Plaza community op, die meer dan 400 leden toegang biedt tot verschillende online SketchUp, LayOut en Enscape cursussen.

Marian zal de workshop ‘Go Pro with LayOut' geven. Verbeter jouw SketchUp presentaties door mee te doen aan deze Intermediate workshop met deskundige tips over Scenes, AutoText, Scrapbook, Templates & meer.

Kom ook naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux

Kortom, het SketchUp 3D basecamp Benelux is een evenement dat je eigenlijk niet mag missen! Zien we jou daar?

>> Meer info & Kaartverkoop <<


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.