• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Reconstructie Apeneilanden krijgt vorm met SketchUp Pro
Reconstructie Apeneilanden krijgt vorm met SketchUp Pro

Reconstructie Apeneilanden krijgt vorm met SketchUp Pro

Jan Beeke, Maintenance Supervisor van stichting AAP Animal Advocacy and Protection, gebruikt al jaren SketchUp Pro om ontwerpen te maken voor de renovatie en nieuwbouw bij Stichting AAP in Almere.

“Op dit moment zijn we bezig met renovatie van Apeneiland Beta, waar binnenkort een groep apen komt die kan zwemmen. Daarom is het nodig de oude hekwerken te vervangen voor duurzame hoge hekwerken met antiklim platen en een afscherming tot op de bodem van het water rondom het eiland.”, aldus Beke.

"Daarvoor was een nieuw ontwerp nodig dat aan veel eisen moet voldoen. Sinds we met SketchUp werken, kunnen we professioneel en relatief eenvoudig een overzichtelijke 3D constructietekening maken en 2D aanzichten voor onze metaalwerkplaats. Vanuit deze 3D tekening maken we daarna in een paar muisklikken een duidelijke videopresentatie voor de dierverzorging. Nog voordat er geld is uitgegeven kunnen ze met elkaar de opties al 'in het echt' zien. En dat bespaart geld en tijd. Voor de leverancier van de hekken kunnen we de tekeningen in alle benodigde formaten exporteren, of intern als PDF voor onze afdelingen zonder tekenprogrammatuur."

"Daarnaast kunnen we tegenwoordig – met soms een beetje hulp van Design8 bv (SketchUp Pro importeur, red.) - professionele tekeningen op schaal aanleveren voor onder andere vergunningaanvragen waar ook weer bijzondere eisen voor gelden. Design8 bv ondersteunt Stichting AAP met een aantrekkelijk aankoopbedrag, helpt ons met vragen over het programma en verzorgt training voor de nieuwste releases van het programma. Omdat Stichting AAP “leeft” van giften, is de steun van Design8 bv dus erg welkom!

"Hoewel vooral in de voorbereiding van de werkzaamheden op de eilanden het maken van tekeningen belangrijk was, zullen we ook in de toekomst voor andere projecten veel plezier hebben van SketchUp Pro!", sluit Jan Beeke af.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu