fbpx
 • +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Orbit From Home: 10 leermiddelen van SketchUp voor thuis

Orbit From Home: 10 leermiddelen van SketchUp voor thuis

Aan de SketchUp-community: ons hart gaat uit naar iedereen die betrokken is bij COVID-19. We hebben allemaal aanpassingen moeten doen om onze omgeving veilig te houden, en SketchUp is er nog steeds voor u terwijl u thuis bent en u uzelf aanpast. SketchUp heeft hierom speciaal een top 10 van leermiddelen samengesteld die u kunt gebruiken terwijl u Orbit vanuit huis (#OrbitFromHome).

Bekijk de tien manieren om te profiteren van de tijd die wordt besteed aan social distancing:

 1. Leer de SketchUp basisprincipes met deze zelfgeleide cursus. Herinnering: het is gratis en ondertiteld in meer dan 100 talen!
 2. Meer ervaren met SketchUp? Duik in de Skill Builder video playlists en polijst uw vaardigheden.
 3. Ontdek SketchUp’s Podcast, SketchUp Talk! Een prima metgezel om weg te luisteren terwijl u in een baan om de SketchUp assen draait.
 4. Nog steeds krap in de tijd tijdens het werken vanuit huis? In minder dan 60 seconden ontdekt u met de Quick Wins krachtige skills. 💪
 5. Benieuwd hoe andere professionals SketchUp gebruiken? Leer van de beste en slimste in deze gebruikerscases.
 6. Bekijk het allemaal live! Stem af op SketchUp’s live model challenges - elke vrijdag om 12 uur Mountain Time (20:00 onze tijd). Heeft u geen tijd om het live te volgen? Bekijk dan de opnames.
 7. Probeer enkele van de andere producten die u met een SketchUp Pro Subscription kunt gebruiken! Spendeer wat tijd met het leren van LayOut, het delen van projecten met Trimble Connect, online modelleren met SketchUp for Web, of ontdek de SketchUp Viewer voor uw mobiele apparaat (Apple iOS | Android)!
 8. Op zoek naar nieuwe manieren om uw workflow aan te passen? Ontdek de Extension Inspections om de juiste plugin voor u te vinden.
 9. Wordt u moe van het aankleden om nergens heen te gaan? Herstel uw gevoel voor stijl door te leren hoe u uw eigen 2D-component kunt maken (en personaliseren)!
 10. *BONUS!* Deel hoe u de komende weken geïnspireerd blijft door uw ontwerpen te taggen met #OrbitFromHome voor een kans om op SketchUp’s sociale kanalen te verschijnen!

Of u nu uw vrije tijd gebruikt om effectiever en efficiënter te worden met SketchUp, workflow tips krijgt van andere SketchUp gebruikers, of dat u in deze tijden vertrouwt op uw liefde voor design; we hopen dat u gezond blijft en voor uzelf en uw dierbaren zorgt.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu