fbpx
SketchUp

Bezoek SketchUp op de Bouwbeurs

Hal 9 • D026 • 6 tot 10 februari 2023

Je kunt zoveel meer met SketchUp. Bezoek ons daarom op de Bouwbeurs en ontdek het complete ecosysteem van SketchUp!

Registreer voor gratis toegang

Bezoek SketchUp op de Bouwbeurs

SketchUp Pro is aanwezig op Bouwbeurs 2023, de grootste en meest complete vakbeurs voor de bouwsector. Bouwbeurs 2023 wordt gehouden van maandag 6 februari tot en met vrijdag 10 februari en is dagelijks geopend vanaf 09:30.

Ontdek het SketchUp Ecosysteem

Tijdens Bouwbeurs 2023 kun je niet alleen kennis maken met SketchUp, maar ook met het hele ecosysteem van Extensions eromheen. Zo presenteren wij hier de naadloze visualisatieworkflow van SketchUp, Enscape en V-Ray. Waar je met SketchUp in korte tijd de meest waanzinnige creaties kunt maken, til je met Enscape en V-Ray je 3D visualisaties naar een hoger plan.

Enscape

Enscape werkt direct in SketchUp en is een tussenstation naar een natuurgetrouwe weergave van je 3D creaties. Je hoeft niet meer te stoppen met ontwerpen om te gaan renderen: Met Enscape is de render er direct!

Enscape geeft namelijk in realtime een fotorealistische weergave van je SketchUp model. Aanpassingen aan vorm en materiaal zie je direct en je vult je ontwerp snel uit de overdadige bijgeleverde bibliotheek. Zelfs in Virtual Reality!

Zo kom je sneller tot ontwerpbeslissingen en worden bouwfouten eenvoudiger opgespoord. Via notities kun je wijzigingsvoorstellen doen en schakel je supersnel met alle betrokken partijen.

V-Ray

Wil je je klanten in het laatste ontwerpstadium overtuigen met verbluffend natuurgetrouwe visualisaties? Neem dan V-Ray.

V-Ray herkent moeiteloos de materialen, objecten en lichten uit Enscape. Deze kunnen dus in V-Ray direct bewerkt worden of worden verwisseld voor nóg gedetailleerdere items uit de V-Ray bibliotheek. Je hoeft dus niet langer opnieuw te beginnen en dat spaart zeeën van tijd!

En nog veel meer...

Uiteraard kun je bij ons terecht vooor een demonstratie van alle andere Extensions op sketchup.nl. Er zit er altijd wel één tussen die jouw ontwerp- en / of visualisatiewerk aanzienlijk kan vereenvoudigen!

Tot ziens op de Bouwbeurs 2023!

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu