fbpx
Countdown naar 3D Basecamp: weer 3 nieuwe hosts!

Countdown naar 3D Basecamp: weer 3 nieuwe hosts!

Countdown naar 3D Basecamp: weer 3 nieuwe hosts!

Vrijdag 13 oktober barst het grootste SketchUp festijn in de Benelux los in Eindhoven. Dan vindt namelijk het SketchUp 3D Basecamp Benelux plaats in de High Tech Campus. Dé gelegenheid voor de Benelux Community om elkaar te ontmoeten, maar vooral ook om te leren en geïnspireerd te raken door de enthousiaste nationale en internationale sprekers en workshops hosts.

Over sprekers en hosts gesproken: we hebben meerdere toonaangevende namen weten te strikken. We stellen graag weer drie nieuwe sprekers aan je voor:

 

Ivan Kozaliev - Chaos

Maak kennis met Ivan Kozaliev, een getalenteerde architect met een flair voor 3D-visualisatie. Na jaren in de architectuur vond hij zijn passie in visualisatie en sloot zich aan bij Chaos, wat zijn droomcarrière werd.

Tijdens 3D Basecamp zal Ivan twee boeiende workshops leiden:

  • Ten eerste een V-Ray workshop waarin Ivan de geheimen van weelderig groen in je projecten zal onthullen, nieuwe belichtingsworkflows zal verkennen en het volledige potentieel van V-Ray's flexibele post-effecten zal ontketenen. Verbeter je visuals als nooit tevoren!
  • En ten tweede, een gecombineerde Enscape / V-Ray Workshop, waarin Ivan samen met Kaj Burival een inspirerende sessie geeft, waarin je een naadloze oplossing ontdekt om je projecten moeiteloos over te zetten van Enscape naar V-Ray. Zeg vaarwel tegen tijdrovende recreatie en omarm een tijdbesparende workflow die het beste van beide tools samenbrengt.

 

Jack de Moel - Trimble Construction

Met trots stellen we Jack de Moel aan jou voor, een ervaren professional met een passie voor bouw en architectuur. Tijdens zijn hele loopbaan heeft hij SketchUp gebruikt als een krachtig hulpmiddel om ideeën en plannen effectief te communiceren en samen te werken met klanten en aannemers.

Jack is nu een belangrijk lid van Trimble Benelux en begeleidt aannemers bij de digitale revolutie binnen de AEC-industrie, waarbij hij de toekomst van de bouw vormgeeft.

Tijdens 3D Basecamp brengt Jack zijn schat aan ervaring in een boeiende workshop waarin hij de beste workflows, essentiële How-to's en ongelooflijke tips om het volledige potentieel van jouw abonnement te benutten, inclusief het Business plan van Trimble Connect.

 

 

 

Peter Wuyts - See3D.be

Laat je inspireren door de Vlaamse SketchUp goeroe Peter Wuyts, wiens 3D reis begon op 11-jarige leeftijd op zijn Commodore 64. Hij omarmde de ontwikkelingen in de 3D wereld en ontdekte SketchUp in 2000 - een inspirerende en gebruiksvriendelijke tool. Als oprichter van See3D.be in 2004, leidde Peter's passie voor SketchUp ertoe dat hij in 2005 reseller en trainer werd voor de Benelux.

Doe mee aan zijn inzichtelijke "Tips en Tricks" workshop bij 3D Basecamp, waar hij tientallen waardevolle technieken deelt om jouw SketchUp vaardigheden te verbeteren, tijd te besparen en het volledige potentieel te benutten!

Kom ook naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux

Kortom, het SketchUp 3D basecamp Benelux is een evenement dat je eigenlijk niet mag missen! Zien we jou daar?

>> Meer info & Kaartverkoop <<


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.