fbpx
Enscape™ 3.5 - Uw volgende visualisatietool

Enscape™ 3.5 - Uw volgende visualisatietool

Bekijk de nieuwste Enscape™, versie 3.5! Enscape™ 3.5 heeft enkele fantastische verbeteringen, zoals aanpasbare attributen, verbeterde belichting en reflecties en meer!

Verbeteringen in Enscape 3.5

 • Attributen aanpassen
  Gebruikers kunnen nu aanpassingen doen aan materiaal, kleur en variatie van bepaalde objecten uit de Adjustable Asset serie. Pas het materiaal van de bank aan, de kleur van de kleding bij een persoon of de lak van een auto. Ook bomen en planten kunnen worden voorzien van herfstkleuren. De aanpasbare objecten zijn te vinden door te filteren op de tag ‘Adjustable’.
 • Verbeterde belichting en reflecties
  Speciaal voor gebruikers met GPU’s die hardwareversnelde raytracing ondersteunen heeft Enscape 3.5 een verbeterd algoritme voor belichting dat voor zowel een betere belichting, reflectie als renderkwaliteit zorgt. Gebruikers zullen hierdoor vooral in interieurscènes verbetering zien in de kwaliteit van indirecte belichting, met realistischere visualisaties als resultaat. Bovendien zorgt het voor een consistentere belichting en preciezere schaduw bij spiegelreflecties. Deze functie is beschikbaar voor gebruikers met een NVIDIA RTX of AMD RX 6000/7000 videokaart.
 • Nieuwe 3D mensen
  De objectenbibliotheek is uitgebreid met 40 nieuwe mensen die gescand zijn door Enscape’s 3D scanner. Bij deze mensen kun je de kleding aanpassen. Dit is een uitbreiding op de 53 mensen die reeds in januari zijn toegevoegd. De planning is om nog meer dieren en handige objecten te scannen, waardoor de bibliotheek na verloop van tijd nog diverser zal worden. De gescande 3D mensen zijn nu nog exclusief verkrijgbaar en zullen binnenkort ook worden toegevoegd aan Chaos Cosmos. Deze 3D mensen zijn te vinden door te filteren op de tag ‘Exclusive’.
 • Verbeterde alfakanaal export
  Exporteer renders met een transparante achtergrond, waardoor (na)bewerking in andere tools mogelijk is. Nu is het ook mogelijk om semi-transparante materialen zoals ramen en glazen oppervlakken te exporteren, waardoor nabewerking veel minder tijd in beslag neemt.
 • Orthografische aanzichten voor Revit
  Enscape ondersteunt nu de synchronisatie van orthografische aanzichten tussen Revit en Enscape. Orthografische aanzichten die zijn gemaakt of bewerkt in Enscape, worden nu weergegeven in Revit en de uitsnede in Revit zal overeenkomen met die in de Enscape viewport. De synchronisatie is tweezijdig, waardoor een aanpassing aan de uitsnede in Revit ook direct in Enscape zichtbaar is.
 • Officiële ondersteuning voor de SpaceMouse
  Pas de muisbesturing aan via sneltoetsen op de SpaceMouse. Dit maakt het gemakkelijker om een SpaceMouse te gebruiken en door een 3D model in Enscape te navigeren.
 • Lagen toewijzen aan objecten in Rhino
  Bij het plaatsen van Enscape objecten in Rhino worden deze nu toegewezen aan de geselecteerde laag. Voorheen werden ze toegekend aan de Default Layer.
 • Nieuw gebruikersgedeelte in de werkbalk
  Gebruikers hebben nu rechtstreeks toegang tot hun account vanuit de Enscape werkbalk. Dit maakt het gemakkelijker om licenties, web standalones en panorama’s te beheren.
 • Revit 2024 ondersteuning
  Enscape 3.5 ondersteunt de nieuwste versie van Revit - 2024.

Verkrijgbaarheid

Enscape™ 3.5 is een gratis upgrade voor bestaande gebruikers. Download de laatste versie in onze downloadsectie.

Bent u nieuw met Enscape™ en wilt u Enscape direct kopen of toch eerst nog even een demo uitproberen, klik dan op één van onderstaande buttons voor het aanvragen van een demo of een kaart met resellers bij u in de buurt.

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.