fbpx
10 goede redenen om naar 3D Basecamp Benelux te komen

10 goede redenen om naar 3D Basecamp te komen

We geven de 10 beste, maar er zijn er veel meer!

Natuurlijk heeft een echte SketchUp adept helemaal geen lijstje met redenen nodig om te weten dat 3D Basecamp Benelux een fantastische dag wordt, vol creativiteit, nieuwe inzichten en mooie ontmoetingen. Maar om de twijfelaars, de mensen die eigenlijk een weekendje weg gepland hadden (zie reden 9 hieronder) en de mensen met een veel te volle agenda over de streep te trekken hebben we de tien beste redenen om naar 3D Basecamp te komen op een rijtje gezet.

1. SketchUp Guy Aaron Dietzen

We spreken uit ervaring: zelfs als Aaron zijn camera uit heeft staan is wat hij te vertellen heeft nog inspirerend om naar te luisteren. Aaron’s enthousiasme over SketchUp is zo aanstekelijk dat je alles wil laten vallen om je volledig op ontwerpen te storten. Zelfs al heb je nog nooit iets met SketchUp gemaakt.

2. Ontmoet mensen uit diverse branches en laat je inspireren

SketchUp wordt gebruikt in ontzettend veel verschillende bedrijfstakken. Natuurlijk weten we dat architecten en interieurontwerpers met onze software werken, maar wist je dat ook gemeentes, hoveniers, evenementenorganisatoren, magazijninrichters en nog veel meer beroepsgroepen (bijna) dagelijks met SketchUp werken? Door ervaringen uit te wisselen met mensen die heel iets anders doen dan jij kom je op nieuwe ideeën over jouw werk en ontsluit je misschien wel een heel nieuwe doelgroep voor jouw diensten.

3. Leer van anderen en word beter in je werk

Niet alleen de keynote speakers en workshop host brengen een schat aan kennis mee, ook andere 3D Basecampers hebben een rugzak vol met ontwerp- en render ervaring. Door samen te ‘sketchuppen’ ontdek je misschien wel hele nieuwe workflows of functies en worden je ontwerpen nog beter en efficiënter.

4. Duik eindelijk eens in die onderwerpen waar je normaal nooit de tijd voor hebt

Leuk he, een mooi groen landschap inrichten, een mooie render maken, of een gelikte presentatie in LayOut? Kom jij daar ook nooit aan toe tijdens je dagelijkse werkzaamheden? Op 3D Basecamp heb je er eindelijk de tijd en ruimte voor.

5. Het is supergezellig

Mensen die SketchUppen zijn natuurlijk sowieso heel leuk, doen interessante dingen en stellen goede vragen. Als je zelf nog niet zo goed durft, stelt je buurman- of vrouw vast je vraag wel voor je en anders loop je tussen de sessies door even naar onze gastheer Maarten Pontier, die heeft sowieso overal een antwoord op.

6. Het is duurzaam en tijdbesparend

Let’s face it, voor de evenementen van SketchUp zelf moet je toch het vliegtuig in. Het 3D Basecamp Benelux is dichtbij en duurt maar 1 dag. Dus je staat zaterdagochtend gewoon op tijd op het voetbalveld of in de supermarkt, zonder jetlag en vliegschaamte.

7. Been there, done that, have the t-shirt

Ontvang het exclusieve t-shirt en laat zien dat je een lichtend voorbeeld bent voor de Benelux SketchUp community!

8. De High Tech Campus is echt de moeite waard om te bezoeken

“De slimste vierkante kilometer van Europa” is een ecosysteem waar ongeveer 300 bedrijven samenkomen in een omgeving waar innovatie hand in hand gaat met duurzaamheid. Buiten grazen de schapen ouderwets als levende grasmaaiers en binnen gaat de wifi via de verlichting. En als je verder wilt kijken dan de High Tech Campus zeggen we:

9. Eindhoven de gekste!

Denk aan Eindhoven als Design Capital van Nederland, het creatieve bolwerk Strijp S, de Dutch Design Week die vlak na 3D Basecamp begint, de technische ontwikkelingen waar in Eindhoven hard aan gewerkt wordt en sowieso de Brabantse gezelligheid. En opdat Basecamp op vrijdag is luidt onze tip: maak er een weekendje weg van!

10. Het is gewoon een fijn begin van je weekend

Hoe fijn is het, om in plaats van de boekhouding te doen, of nog even die offertes af te maken, creatief je weekend in te gaan met gelijkgestemden? Dan ben je op maandag weer vol energie om de minder spannende taken die nu eenmaal bij je werk horen op te pakken.

Oké, nog één bonusreden dan: Wij zijn er! Het team van SketchUp Distributeur Design8 bv staat te trappelen om jou te ontmoeten en je nog enthousiaster te maken over het SketchUp ecosysteem dan je misschien al bent. Zien we je in Eindhoven op vrijdag 13 oktober? We beloven dat het geen ongeluksdag wordt.

Zien we jou 13 oktober?

Om het af te leren...nog één reden dan! Je kunt nu voor een aantrekkelijke prijs deelnemen:

Koop hier nog snel je tickets tegen een gunstig tarief


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.