fbpx

V-Ray 3.6 for SketchUp is hier!

Een nieuwe V-Ray 3.6 for SketchUp is vanaf heden verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

  • SketchUp Pro 2018 ondersteuning
  • Gestroomlijnde UI - De complete V-Ray for SketchUp interface is overzichtelijker en makkelijker, met betere ondersteuning voor 4K schermen.
  • Viewport Rendering (VPR) - Render live en direct in de SketchUp viewport, selecteer en render meerdere regio's, en 'blend' uw V-Ray render en SketchUp model door met de +/- hotkeys de dekking (opacity) in te stellen.
  • Krachtige GPU & Hybride Rendering - Snellere, krachtigere GPU rendering en V-Ray GPU op NVIDIA CUDA om zodoende het volledige potentieel van de beschikbare hardware (GPU's en CPU's) te benutten.
  • VRscans - Nu compatibel met de levensechte materialen van VRscans met meer dan 600 fotorealistische, drag-and-drop materialen om nog meer realisme aan elke scene toe te voegen.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray 3.x for SketchUp, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for SketchUp, ga dan naar uw persoonlijke pagina op de Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for SketchUp te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for SketchUp, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de renderplugin via één van onze toegewijde resellers aanschaffen.

Veel Renderplezier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu