fbpx

Podium Walker 1.2.8 uitgebracht

Podium Walker, een fotorealistische, real-time animatieplug-in voor SketchUp, heeft versie 1.2.8 uitgebracht. Podium Walker 1.2.8 bevat de volgende verbeteringen:

  • Belichting voorberekenen (lightmaps)
    Met de release van v1.2.8, berekent Podium Walker nu de belichting vooraf in een lightmap als onderdeel van het renderproces. Een lightmap is een vorm van voorrendering, waarin belichtingsinformatie berekend is en in uw model ingesloten zit.
  • Vrijheid om te herhalen Hoewel dit niet de noodzaak elimineert voor Podium Walker om ray-tracing berekeningen uit te voeren, kunnen berekeningen nu veel eerder in het ontwerpproces uitgevoerd worden waardoor u veel meer ruimte heeft om ontwerpen te wijzigen. Lightmaps maken een last-minute wijziging nu veel minder tijdsintensief.
  • Opnieuw renderen in een fractie van de tijd Zodra u de veranderingen in Podium Walker heeft gemaakt, is het opnieuw exporteren van uw video gedaan in een fractie van de tijd dat het normaal gekost zou hebben.

Klik hier voor meer informatie over Podium Walker.

Klik hier om Podium Walker aan te schaffen.

podium_walker"

Verkrijgbaarheid

Podium Walker 1.2.8 is verkrijgbaar voor Sketchup Pro 2015 en 2014 op Windows. Het betreft een gratis update voor alle gebruikers van Podium Walker 1.x.

Veel Renderplezier!

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu