fbpx

V-Ray 2.0 for SketchUp uitgebracht

Design8 is verheugd u V-Ray 2.0 for SketchUp te mogen presenteren! Gebruikers van V-Ray for SketchUp hebben nu de grootste uitbreiding van SketchUp's rendercapaciteiten binnen handbereik. Deze grote upgrade voor V-Ray for SketchUp bevat een keur aan nieuwe features, waaronder real-time rendering met V-Ray RT, geoptimaliseerde Image Based Lighting (verlichting o.b.v. een afbeelding) met de nieuwe Dome Light en efficiënt geheugenbeheer met behulp van V-Ray Proxy.

vray20

Nieuwe functies

V-Ray RT - een revolutionaire nieuwe rendering-engine die direct feedback geeft en het instellen van een scène stroomlijnt. Omdat V-Ray RT is gebouwd op dezelfde robuuste kern als V-Ray, is de overgang tussen de twee naadloos. V-Ray RT geeft u bovendien de mogelijkheid te switchen tussen CPU en GPU (CUDA cores) rendering, zodat u de volledige kracht van aanwezige hardware kunt benutten.

Dome Light - biedt een eenvoudige, artefact-vrije oplossing voor het maken van beeld op basis van verlichting. De krachtige ‘importance sampling’ analyseert HDR-afbeeldingen om ray tracing en GI precisie te optimaliseren.

V-Ray Proxy - onmisbaar instrument voor het beheer van scene-geheugen en het efficiënt renderen van enorme hoeveelheden geometrie. V-Ray Proxy objecten worden dynamisch in het geheugen geladen en weer ontladen op rendertijd, zodoende vitale RAM reserves besparend.

Lens Effects (Glare / Bloom ) - simulatie van de natuurlijke lens effecten die optreden bij het fotograferen van highlights.

Retrace Threshold - vermindert de Light Cache artefacten en verbetert het uiterlijk van glanzende reflecties en brekingen bij gebruik van de tijdbesparende functie - Gebruik lichte cache voor glanzende lichtstralen.

Sphere Light - voor het creëren van bolvormige arealights.

Lichten als componenten - V-Ray lichten kunnen nu onderdeel uitmaken van een SketchUp component. Het in één keer ontwerpen en instellen van meerdere lampen is hierdoor veel gemakkelijker.

Snelheid - het verwerken van uw scene voor het renderen met V-Ray gaat nu nog sneller.

64-Bit ondersteuning

SketchUp Pro 2013 ondersteuning

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for SketchUp te gaan en de nieuwe versie van deze renderplug-in te proberen! Overtuigd van de mogelijkheden? Klik hier voor een lijst met resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn en u zult morgen al de meest adembenemende afbeeldingen renderen van uw SketchUp ontwerpen!

V-Ray 2.0 for SketchUp kost slechts (excl. BTW):

Product
V-Ray 2.0 for SketchUp
Upgrade naar V-Ray 2.0 for SketchUp
Autorisatiedongel *
Price
€ 580,-
€ 230,-
€ 25,-

* Gebruikers hebben een autorisatiedongel nodig voor het correct autoriseren van V-Ray 2.0 for SketchUp. Heeft u al een autorisatiedongel van een ander V-Ray product, dan kunt u deze ook gebruiken voor het licenseren van V-Ray 2.0 for SketchUp.

Gratis Upgradeperiode

Gebruikt u reeds V-Ray for SketchUp en heeft u deze aangeschaft tussen 15 april 2013 en nu? Dan komt u in aanmerking voor een gratis upgrade. Echter helemaal gratis is deze upgrade niet, want u heeft namelijk wel de autorisatiedongle nodig voor correcte autorisatie van V-Ray 2.0 for SketchUp. Kosten hiervoor bedragen € 25,- excl. BTW en excl. verzendkosten. Voor de voorwaarden van deze gratis upgrade, kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel Renderplezier!

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu