fbpx
  • +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

V-Ray 2.0 for SketchUp uitgebracht

Design8 is verheugd u V-Ray 2.0 for SketchUp te mogen presenteren! Gebruikers van V-Ray for SketchUp hebben nu de grootste uitbreiding van SketchUp's rendercapaciteiten binnen handbereik. Deze grote upgrade voor V-Ray for SketchUp bevat een keur aan nieuwe features, waaronder real-time rendering met V-Ray RT, geoptimaliseerde Image Based Lighting (verlichting o.b.v. een afbeelding) met de nieuwe Dome Light en efficiënt geheugenbeheer met behulp van V-Ray Proxy.

vray20

Nieuwe functies

V-Ray RT - een revolutionaire nieuwe rendering-engine die direct feedback geeft en het instellen van een scène stroomlijnt. Omdat V-Ray RT is gebouwd op dezelfde robuuste kern als V-Ray, is de overgang tussen de twee naadloos. V-Ray RT geeft u bovendien de mogelijkheid te switchen tussen CPU en GPU (CUDA cores) rendering, zodat u de volledige kracht van aanwezige hardware kunt benutten.

Dome Light - biedt een eenvoudige, artefact-vrije oplossing voor het maken van beeld op basis van verlichting. De krachtige ‘importance sampling’ analyseert HDR-afbeeldingen om ray tracing en GI precisie te optimaliseren.

V-Ray Proxy - onmisbaar instrument voor het beheer van scene-geheugen en het efficiënt renderen van enorme hoeveelheden geometrie. V-Ray Proxy objecten worden dynamisch in het geheugen geladen en weer ontladen op rendertijd, zodoende vitale RAM reserves besparend.

Lens Effects (Glare / Bloom ) - simulatie van de natuurlijke lens effecten die optreden bij het fotograferen van highlights.

Retrace Threshold - vermindert de Light Cache artefacten en verbetert het uiterlijk van glanzende reflecties en brekingen bij gebruik van de tijdbesparende functie - Gebruik lichte cache voor glanzende lichtstralen.

Sphere Light - voor het creëren van bolvormige arealights.

Lichten als componenten - V-Ray lichten kunnen nu onderdeel uitmaken van een SketchUp component. Het in één keer ontwerpen en instellen van meerdere lampen is hierdoor veel gemakkelijker.

Snelheid - het verwerken van uw scene voor het renderen met V-Ray gaat nu nog sneller.

64-Bit ondersteuning

SketchUp Pro 2013 ondersteuning

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for SketchUp te gaan en de nieuwe versie van deze renderplug-in te proberen! Overtuigd van de mogelijkheden? Klik hier voor een lijst met resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn en u zult morgen al de meest adembenemende afbeeldingen renderen van uw SketchUp ontwerpen!

V-Ray 2.0 for SketchUp kost slechts (excl. BTW):

Product
V-Ray 2.0 for SketchUp
Upgrade naar V-Ray 2.0 for SketchUp
Autorisatiedongel *
Price
€ 580,-
€ 230,-
€ 25,-

* Gebruikers hebben een autorisatiedongel nodig voor het correct autoriseren van V-Ray 2.0 for SketchUp. Heeft u al een autorisatiedongel van een ander V-Ray product, dan kunt u deze ook gebruiken voor het licenseren van V-Ray 2.0 for SketchUp.

Gratis Upgradeperiode

Gebruikt u reeds V-Ray for SketchUp en heeft u deze aangeschaft tussen 15 april 2013 en nu? Dan komt u in aanmerking voor een gratis upgrade. Echter helemaal gratis is deze upgrade niet, want u heeft namelijk wel de autorisatiedongle nodig voor correcte autorisatie van V-Ray 2.0 for SketchUp. Kosten hiervoor bedragen € 25,- excl. BTW en excl. verzendkosten. Voor de voorwaarden van deze gratis upgrade, kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel Renderplezier!

download-button   nu-kopen-button

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu