fbpx

Podium Walker verkrijgbaar

De maker van SU Podium en Podium Browser heeft nu ook Podium Walker uitgebracht, een fotorealistische animatieplug-in voor SketchUp Pro.

© Video door Aikin Design

Met Podium Walker creëert u inspirerende animaties direct vanuit SketchUp Pro en SU Podium V2:

  • Podium Walker is een fotorealistische, real-time animatieplug-in voor SketchUp die u in staat stelt snel fotorealistische visualisaties en animaties te creëren.
  • Het maakt gebruik van ray-tracing en ambient occlusion voor het genereren van fotorealistische renderingen en animaties.
  • Het werkt direct met SU Podium V2 en/of SU Podium Browser. Het leest Podium's reflecties, vage reflecties, refracties, bump maps, omni-lichten, lichtgevende materialen en gebruikt de zonpositie van SketchUp voor het definiëren van zonlicht en lucht.
  • Het exporteert videoformaten als .mp4, .mov, .m2t en .avi.
  • Beschikbaar voor Windows en Mac (Lion en Mountain Lion).

Klik hier voor meer informatie over Podium Walker.

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de Podium Walker downloadsectie te gaan en download daar uw 30-daagse trial van deze plug-in. Wanneer u overtuigd bent van de mogelijkheden, dan kunt u uw licentie bestellen via ons resellernetwerk. Introductieprijs tot 1 mei 2013 is € 79,- excl. BTW voor een commerciële licentie en € 49,- excl. BTW voor studenten / docenten. Na 1 mei 2013 wordt de prijs verhoogd.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.