fbpx

V-Ray 1.6 for SketchUp - Open Beta

We zijn verheugd u de grootste uitbreiding van SketchUp's rendercapaciteiten te mogen aankondigen: het V-Ray 1.6 for SketchUp Beta Program is namelijk open om de nieuwste versie van V-Ray for SketchUp te testen!

Deze grootse upgrade van V-Ray for SketchUp bevat een keur aan nieuwe functies welke de visualisatie workflow en renderkwaliteit verhogen (o.a. V-Ray RT en Dome Light) en de complexiteit van scenes te stroomlijnen (V-Ray Proxy).

Aanmelden Open Beta

Om deel te nemen aan de V-Ray 1.6 for SketchUp Open Beta, kunnen gebruikers inloggen op hun Chaos Group account en hier een aanmeldingsformulier invullen. Wanneer deze is goedgekeurd, zal Chaos Group de gebruiker een bevestigingsmail sturen.

Beta testers worden aangemoedigd actief feedback te geven, vragen te stellen en suggesties voor productverbeteringen aan te dragen in de gebruikersfora. Bug reports kunnen via e-mail verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Beta Programma duurt ongeveer 3 maanden. De officiële release wordt begin augustus verwacht.

Meer informatie vindt u op de V-Ray for SketchUp Beta pagina van Chaos Group.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.