fbpx

SU Podium 2.4 uitgebracht

Nieuwe versie van SU Podium een update die u niet mag missen.

© Mitch Foster

De nieuwe versie van SU Podium, versie 2.4, is uitgebracht en heeft enkele nuttige verbeteringen:

  • Nieuwe interface bij lichtpunten: u kunt nu een pipetje gebruiken om de kleur van uw lichtpunten te veranderen;
  • Scripts genereren: met een nieuw commando kunt u nu een Podium render script bewaren, zodat u uw render op een later tijdstip kunt uitvoeren;
  • Tools: u kunt nu uw model analyseren en zien wat voor lichten en reflecties er in uw model aanwezig zijn, handig om bv. te troubleshooten. U kunt hiermee ook uw model resetten en alle lichtpunten uitschakelen;
  • De SU Podium browser is nu geïntegreerd in de werkbalk;
  • LEM bug gerepareerd in de 64-bit versie van Windows: elk lichtgevend materiaal dat was toegekend aan een SketchUp vlak dat geen rechthoek was, werd gerenderd met extra en onvoorspelbare driehoekige lichtvlakken.

Deze update is gratis voor alle gebruikers van SU Podium v2. Als u de volledige versie van SU Podium v2 gebruikt, kunt u uw update hier downloaden.

Heeft u nog geen SU Podium v2, dan kunt u geheel vrijblijvend de de demo versie van SU Podium 2.4 uitproberen. Bent u overtuigd van de mogelijkheden van deze render plug-in, dan kunt u contact opnemen met de dealer bij u in de buurt.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.