fbpx

SU Podium 2.6 met geometriegeheugen

Verhoog uw rendersnelheid met SU Podium 2.6 door het geometriegeheugen.


Stéphanie Waroczyk

De nieuwe versie van SU Podium, versie 2.6, is uitgebracht en heeft, op een enkele bug fix na, één grote verbetering. In SU Podium 2.6 kunt u gebruik maken van het zogenaamde 'Geometry Caching'. Wanneer u een render van uw model maakt, exporteert SU Podium modelinformatie naar de renderkern. Deze modelinformatie bevat geometrie, texturen, schaduw, e.d. Doordat SU Podium 2.6 gebruik maakt van 'Geometry Caching', oftewel geometriegeheugen, kan de geometrie worden opgeslagen en worden hergebruikt in een volgende rendering. Wanneer u dus alleen veranderingen aanbrengt aan het licht, de schaduw, scenes of aanzicht aanbrengt, scheelt u dat een hoop rendertijd!

Deze update is gratis voor alle gebruikers van SU Podium v2. Als u de volledige versie van SU Podium v2 gebruikt, kunt u uw update hier downloaden.

Heeft u nog geen SU Podium v2, dan kunt u geheel vrijblijvend de de demo versie van SU Podium 2.6 uitproberen. Bent u overtuigd van de mogelijkheden van deze render plug-in, dan kunt u contact opnemen met een SketchUp-dealer bij u in de buurt.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.