fbpx

SU Podium V2 beschikbaar!

Nieuwe versie van renderplug-in met nieuwe opties om uw renders nog realistischer te maken.

SU Podium, de renderplug-in die compleet binnen Google SketchUp Pro draait, heeft versie 2 uitgebracht. SU Podium 2 biedt u enkele fantastische nieuwe features, zoals:

  • Refractie
    Ook wel lichtbreking. Refractie is de manier waarop licht buigt als het een bepaald materiaal passeert (bv. water of glas) of op een materiaal breekt.
  • Reliëf
    Voeg bump maps aan uw materialen toe om een subtiel reliëf te creëren.
  • Zonlicht
    Gebruik zonlicht om uw scene op een natuurlijke manier te belichten door de intensiteit en straling er van in te stellen.
  • Transparante achtergrond
    Render uw scene met een transparante achtergrond, zodat u eenvoudig in een fotobewerkingsprogramma een eigen achtergrond kunt invoegen.
  • Clay Render
    Render uw afbeeldingen in kleivorm, waarbij alle texturen in één en dezelfde kleur veranderen. Een prima optie om uw eerste concept of volumestudie te presenteren.

Klik hier om alles over SU Podium 2 te lezen.

SU Podium V2 heeft een adviesverkoopprijs van € 169,- excl. BTW. Als u SU Podium 1 gebruikt, kost u de upgrade u slechts € 59,- excl. BTW! Neemt u hiervoor contact op met uw verkooppunt.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.