Network Classic license IP information update

Het IP-adres van de server die de Classic SketchUp licenties beheert is recent gewijzigd. Dat geeft op dit moment helaas de nodige errors bij gebruikers.

De nieuwe IP-adressen zijn:

• 34.218.95.16
  • 52.10.114.51
Maak deze IP-adressen bereikbaar op je netwerk.

Nog beter is het om verbinding te maken met:

• license1.sketchup.com
  • license2.sketchup.com
  • license3.sketchup.com
  • license4.sketchup.com
  • license5.sketchup.com
  • license6.sketchup.com

Dit is een veiliger optie, want de IP-adressen worden in de toekomst misschien nog wel gewijzigd, maar de namen niet.

Verder blijven de 2 poorten onveranderd, deze moeten open staan:

• 5053 en 50530 (TCP)

Als dit niet werkt is het raadzaam een DNS flush uit te voeren.
Als het dan nog steeds niet lukt, vraag het dan je reseller, systeembeheerder of stuur een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Community updates

Houd ook het message board van de SketchUp Community in de gaten voor updates rondom deze kwestie of andere technische kwesties.

Naar de SketchUp Community