SketchUp for iPad

Ik heb een actieve SketchUp Subscription. Hoe krijg ik toegang tot SketchUp for iPad?
Download SketchUp for iPad in de App Store en login met de Trimble ID die bij uw SketchUp Subscription hoort.

Ik heb geen SketchUp Subscription. Kan ik SketchUp for iPad dan wel proberen?
Zeker! U kunt SketchUp for iPad - en al het andere binnen de SketchUp Studio Trial Bundle - via ons 30 dagen gratis uitproberen. Download vervolgens de app in de App Store en log in met het account dat u bij uw demo-aanvraag heeft aangemaakt.

Let op: Vraag niet uw proefperiode via de SketchUp for iPad app zelf aan, aangezien deze slechts 7 dagen duurt en u daarna SketchUp Go krijgt aangeboden.

Wat zijn de hardware en iOS vereisten voor SketchUp for iPad?
De SketchUp for iPad app kan worden geïnstalleerd op een groot aantal iPad Pro-, iPad-, iPad Air- en iPad Mini-modellen en vereist ten minste iOS 15.

Om prestatieredenen raden wij aan (vooral als u met grote, veeleisende bestanden werkt) de krachtigste iPad te gebruiken die er is: iPad Pro M1.

De applicatie-ervaring is gebaseerd op het gebruik van een Apple Pencil van de tweede generatie. Gebruikers kunnen echter ook een Apple Pencil van de eerste generatie gebruiken of andere stylus-randapparatuur van andere fabrikanten die door iPadOS wordt ondersteund. De app biedt ook ondersteuning voor Magic Keyboard & Trackpad, Bluetooth, muizen met drie knoppen en scroll-wielen. Gebruikers die geen randapparatuur hebben, kunnen op hun iPad in 3D werken met multi-touchinteractie.

Let op: Er is geen Android versie van SketchUp beschikbaar en iOS 14 en eerder worden niet ondersteund!

Hoe kan ik SketchUp for iPad aanschaffen?
SketchUp for iPad is automatisch beschikbaar in alle betaalde subscriptions van SketchUp Go, SketchUp Pro en SketchUp Studio en educatieve Subscriptions. U kunt deze aanschaffen via ons kanaal van wederverkopers in de Benelux.