fbpx
SketchUp

22 maart 2024
Het Spoorwegmuseum, Utrecht, Nederland

SketchUp Spektakel: Een Avond vol Vertier en Kennisdeling

Op vrijdag 22 maart 2024 trakteert VMV cad-adviseurs bv je op een avond vol SketchUp-vertier in het Spoorwegmuseum in Utrecht, vanaf 18:00 uur. Een complete belevenis met diner en drankjes, gedeeld met diverse SketchUp-professionals.

De avond start met een warm welkom en een buffetdiner op "Perron Droomreizen," waar we ons laten onderdompelen in de sfeer van de jaren '30 en de kans krijgen om kennis te maken. Vervolgens verplaatsen we ons naar "De Grote Ontdekking," waar de SketchUp-pro's aanwezig zijn en jij volop de gelegenheid hebt om vragen te stellen aan de aanwezige experts. Het thema van de avond? "Bring Your Own Model."

De ontvangst is tussen 17:30 uur en 18:00 uur, dus wees op tijd! Het programma trapt stipt af om 18:00 uur. Als je met het openbaar vervoer komt, wandel dan zo naar binnen. Rijd je liever met de auto? Geen probleem, er is parkeergelegenheid op het terrein van het Spoorwegmuseum. Zorg wel dat je een geldig parkeerticket hebt, dat je ter plaatse kunt bemachtigen. Al met al belooft het een avond te worden die elke gepassioneerde SketchUp-gebruiker niet wil missen!

Image

Wat is het SketchUp Café?

SketchUp Café’s zijn informatieve, inspirerende en vooral gezellige avonden voor de Benelux SketchUp community, die georganiseerd worden op wisselende locaties in Nederland en België. Van enthousiaste beginnelingen tot doorgewinterde professionals, iedereen is welkom met en van elkaar te leren. De avonden zijn een mix van presentaties, tips en tricks delen en inspiratie opdoen. Natuurlijk lopen er ook SketchUp experts rond om vragen aan te stellen.

Informatie

Wanneer?
Vrijdag 22 maart

Hoe laat?
18:00 - 23:00 CET

Waar?
Het Spoorwegmuseum
16 Maliebaanstation
3581 XW Utrecht

Parkeren
Je kunt op het terrein van het Spoorwegmuseum zelf parkeren.
Let op, je hebt hier wel een geldig parkeerticket voor nodig.
Deze kun je bij het Spoorwegmuseum zelf kopen.

Wat kost het?
€ 49,99 (incl.BTW)

Programma

Tijd
Activiteit
17:30
Ontvangst op Perron Droomreizen
18:00
Diner op Perron Droomreizen
20:00
Intro SketchUp Café - zaal de Grote Ontdekking
20:30
SketchUp experts - zaal de Grote Ontdekking

Tickets

Lokatie

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.