fbpx
  • +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SketchUp Pro Classic licentie deactiveren

Volg deze stappen om een klassieke SketchUp Pro licentie voor één gebruiker van een van uw computers te verwijderen:

  1. Klik op 'License' in het Welkomstscherm
  2. Klik eventueel op het tabblad 'Classic'.
  3. Klik op de knop 'Remove License...' Er verschijnt een bevestigingsvenster. 
  4. Klik op de knop 'Remove License' om te bevestigen dat u uw licentie echt wilt verwijderen.
    Nu is een van uw twee autorisaties beschikbaar om te gebruiken op een andere computer.

Zie ook de screenshots hieronder.

LET OP: u moet uw SketchUp Pro licentie daadwerkelijk van uw computer verwijderen om de licentie aan een nieuwe machine te kunnen koppelen. Als u SketchUp Pro verwijdert zonder uw licentie te verwijderen, kunt u de licentie niet aan een nieuwe machine koppelen.

Als u SketchUp op méér dan twee computers tegelijk moet uitvoeren, kunt u overwegen aanvullende licenties voor één gebruiker of abonnementen aan te schaffen.

Remove License...
Remove License!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu