fbpx
UNDET for SketchUp 2022 is beschikbaar!

UNDET for SketchUp 2022 is beschikbaar!

UNDET heeft een nieuwe versie van UNDET for SketchUp uitgebracht: versie 2022. UNDET is een eenvoudige en krachtige extensie om nauwkeurige 2D, 3D en BIM producten te maken op basis van puntenwolken (3D scan data). Het integreert naadloos in SketchUp.

Wat is er nieuw in UNDET for SketchUp 2022?

  • Nieuwe smart snapping tools - Hiermee kunt u SketchUp objecten tekenen door aan puntenwolken te snappen. De tools herkennen automatisch de oriëntatie van het te tekenen vlak, of het nu een verticaal of horizontaal vlak is, en zorgen ervoor dat u niet alleen aan puntenwolkpunten kunt snappen maar ook aan bestaande geometrie.
  • Directe integratie met UNDET's point cloud viewer - De nieuwe UNDET Browser is volledig geïntegreerd in UNDET for SketchUp. UNDET Browser is een gratis stand-alone point cloud viewer, speciaal gemaakt om u te helpen uw digitale gegevens als een panoramisch beeld te bekijken, te analyseren en te navigeren. Het is echter niet zomaar een eenvoudige puntenwolk viewer. Selecteer gewoon een onduidelijk 3D gegevenspunt in het CAD model en de Browser zal automatisch het georiënteerde aanzicht leveren van de dichtstbijzijnde scan stations.
  • SketchUp 2022 compatibel - UNDET for SketchUp 2022 is compatibel met Trimble SketchUp 2020, 2021 & 2022.

Meer weten?

Bekijk dan de productpagina van UNDET of vraag vrijblijvend een demo aan.

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.