fbpx
Topklasse V-Ray rendering in SketchUp Studio!

SketchUp Studio 2021 - gemaakt om te bouwen!

Trimble Scan Essentials, renderextensie V-Ray en SketchUp nu verkrijgbaar in één enkele Subscription met SketchUp Studio!

Puntenwolken importeren met Scan Essentials

Met Trimble Scan Essentials beschikt u over de tools om direct puntenwolken te importeren en te bekijken en direct hierop te modelleren in SketchUp. De geïmporteerde data dienen als een blauwdruk voor een solide 3D fundering. Of u nu een renovatie uitvoert of een nieuw gebouw aflevert, u hoeft niet vanaf scratch te beginnen.

Het stelt beginnende en gevorderde SketchUp gebruikers in staat om snel en eenvoudig puntenwolken van verschillende bestandsformaten (E57, RWP, LAZ, TZF, LAS, PLY) om te zetten in accurate 3D modellen. U hoeft niet langer tijd te verspillen aan het zorgvuldig modelleren van contextuele details; importeer uw puntenwolk en modelleer direct met behulp van SketchUp's eigen toolbox.

Topklasse rendering met V-Ray for SketchUp

Visualisatie is zonder twijfel een groot onderdeel van de workflow van AEC professionals - of dat nu tijdens ontwerpbesprekingen met uw team of klant is, of wanneer u uw ontwerp ter goedkeuring voorlegt. Met V-Ray 5 for SketchUp kunt u nu uw ontwerp van idee tot fotorealistische render brengen door belichting aan te passen, schaduwen toe te voegen, reflecterende coatings bij te werken, globale belichtingsinstellingen te selecteren - en nog veel meer. Begin met het verkennen van Chaos Cosmos, V-Ray's robuuste, slimme 3D-inhoudsbibliotheek. Download render-klare content, zoals vegetatie en mensen, direct in uw SketchUp ontwerp - dit bespaart u tijd en modelleerkracht.

Nog beter, u kunt ook profiteren van real-time rendermogelijkheden met V-Ray Vision. Vergeleken met langzamere, traditionele renderprocessen, kunt u met V-Ray Vision snel en direct aanpassingen maken - terwijl u in SketchUp aan het modelleren bent. Met direct renderen binnen handbereik, kunt u snel ideeën aan klanten presenteren en de doorlooptijd van projecten aanzienlijk verkorten - op kantoor of volledig remote. Flexibiliteit ten top. Als u klaar bent met modelleren, kunt u screenshots, animaties en panoramische beelden exporteren om ze in virtual reality te bekijken. Over het verbeteren van uw ontwerpvisualisatieproces gesproken!

Verkrijgbaarheid

LET OP: SketchUp Studio is Windows only!

  • Voor actieve SketchUp Studio abonnees: V-Ray en Trimble Scan Essentials zijn nu inbegrepen in uw huidige abonnement! U kunt het verkrijgen via de Account Management Portal.
     
  • Geen SketchUp Studio abonnee? Wij zijn verheugd om V-Ray for SketchUp, Trimble Scan Essentials plus alle andere krachtige ontwerpproducten in een Studio abonnement aan te bieden tegen een speciale introductieprijs, verkrijgbaar via ons kanaal van wederverkopers. Begin vandaag nog te ontdekken wat u ermee kunt doen, dus download 30-daagse demo hier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu