fbpx
Nieuwe update voor SketchUp Pro 2020 beschikbaar

Nieuwe update voor SketchUp Pro 2020 beschikbaar

SketchUp 2020.2 is vanaf heden beschikbaar en beschikt over een aantal opgepoetste functies die zorgen voor een soepelere workflow!

Nieuwe Features

De tweede grote Maintenance Release van SketchUp Pro 2020 bevat, naast diverse prestatie- en stabiliteitsverbeteringen, ook enkele nieuwe en verbeterde functies:
 • Controle over inferenties van de Line tool
  Inferenties zorgen ervoor dat u handig in SketchUp kunt werken, maar ze zitten ook wel eens in de weg bij bijvoorbeeld details of het overtrekken van afbeeldingen. Daarom kunt u nu bij de Line tool de ALT-toets op Windows / CMD-toets op macOS gebruiken om de inferenties aan / uit te zetten.
 • Weld Edges
  'Weld Edges' is toegevoegd aan SketchUp's native tools. Dit betekent dat u randen en bogen kunt samenvoegen tot een enkele polylijn zonder een extensie te installeren. Als u randen en bogen wilt samenvoegen, doet u dit met de rechtermuisknop en selecteert u ‘Weld Edges’.
 • LayOut: Bepaal lijnbreedte, -kleur en -patroon per tag
  Het aanmaken van diverse scènes en het opeenstapelen van viewports is niet meer nodig om indrukwekkende 2D tekeningen te maken. De lijnstijl van SketchUp tags is nu in LayOut te bepalen. U kunt hierbij de lijnbreedte, de kleur, het patroon en de schaal van de strepen in één simpele viewport.
 • LayOut: Soepeler werken in grotere documenten
  Goede LayOut documenten zijn een samenstelling van viewports, afbeeldingen, vectorafbeeldingen en labels. Hierdoor wordt het werken aan selecties langzamer. Om grotere bestanden te helpen versnellen, geeft LayOut nu een voorvertoning van deze transformaties in plaats van ze in real-time te tekenen terwijl u met een selectie werkt. Wanneer u een bewerking voor verplaatsen, kopiëren of schalen hebt voltooid, tekent LayOut vervolgens uw actie opnieuw. Dit is een subtiele verandering, maar het brengt een nieuw gevoel en veel meer efficiëntie in LayOut.

Klik hier om naar de downloadsectie te gaan en deze update te downloaden. Gebruikt u al SketchUp Pro 2020, dan is deze update geheel gratis! Gebruikt u een oudere versie van SketchUp Pro, vraag dan uw reseller voor uw upgrade-mogelijkheden.

Wij wensen u veel succes met deze nieuwe versie van SketchUp Pro 2020!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu