fbpx
  • +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heet van de Naald! Wat er verandert in SketchUp licenties

Heet van de Naald! Wat er verandert in SketchUp licenties

Op 2 juni 2020 heeft SketchUp ontwikkelaar Trimble een grote verandering aangekondigd in de manier waarop klanten SketchUp producten kunnen kopen. Vanaf 4 november 2020 zullen SketchUp Pro Classic, Permanente Licenties en Maintenance-vernieuwingen niet meer verkrijgbaar zijn.

Er zijn een aantal redenen waarom SketchUp over gaat naar producten op basis van abonnementen. Met een abonnement ontvangt u altijd de regelmatige updates en verbeteringen van SketchUp, onze toegewijde technische ondersteuning. U geniet van een vereenvoudigde autorisatie d.m.v. inloggen en heeft op elk gewenst moment toegang vanaf meerdere apparaten. Bovendien krijgt u met een abonnement dezelfde SketchUp Pro als u gewend bent, maar dan met toegang tot meer producten en diensten:

  • Trimble Connect Business voor onbeperkte cloud-opslag en samenwerken in de cloud;
  • Viewers voor de Hololens, Virtual Reality en Augmented Reality;
  • Overal toegang tot de Premium Browser versie van SketchUp.

Uw mogelijkheden

Als u in het bezit bent van een SketchUp Classic-licentie (Stand Alone Single User of Netwerk), dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Het zal blijven functioneren. Als u uw licentie(s) wilt omzetten in een Subscription, neemt u dan contact met uw reseller op voor de mogelijkheden.

Als u de Maintenance op uw Classic (permanente) licentie wilt verlengen of nog nieuwe aanschaffen, dan kunt u dat doen tot en met 4 november 2020! *

* Let op: Na 4 november 2020 kunt u niet langer de Maintenance op uw Classic licentie verlengen en krijgt dus niet meer automatisch toegang tot de laatste versie zoals u gewend was. Maar, u kunt de laatste versie waarop u recht had zo lang gebruiken als u zelf wenst.

Vragen?

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met uw reseller op. Zij helpen u graag bij het begrijpen van deze wijzigingen en staan voor u klaar, ook voor andere productgerelateerde vragen.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu