fbpx
Heet van de Naald! Wat er verandert in SketchUp licenties

Heet van de Naald! Wat er verandert in SketchUp licenties

Op 2 juni 2020 heeft SketchUp ontwikkelaar Trimble een grote verandering aangekondigd in de manier waarop klanten SketchUp producten kunnen kopen. Vanaf 4 november 2020 zullen SketchUp Pro Classic, Permanente Licenties en Maintenance-vernieuwingen niet meer verkrijgbaar zijn.

Er zijn een aantal redenen waarom SketchUp over gaat naar producten op basis van abonnementen. Met een abonnement ontvangt u altijd de regelmatige updates en verbeteringen van SketchUp, onze toegewijde technische ondersteuning. U geniet van een vereenvoudigde autorisatie d.m.v. inloggen en heeft op elk gewenst moment toegang vanaf meerdere apparaten. Bovendien krijgt u met een abonnement dezelfde SketchUp Pro als u gewend bent, maar dan met toegang tot meer producten en diensten:

  • Trimble Connect Business voor onbeperkte cloud-opslag en samenwerken in de cloud;
  • Viewers voor de Hololens, Virtual Reality en Augmented Reality;
  • Overal toegang tot de Premium Browser versie van SketchUp.

Uw mogelijkheden

Als u in het bezit bent van een SketchUp Classic-licentie (Stand Alone Single User of Netwerk), dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Het zal blijven functioneren. Als u uw licentie(s) wilt omzetten in een Subscription, neemt u dan contact met uw reseller op voor de mogelijkheden.

Als u de Maintenance op uw Classic (permanente) licentie wilt verlengen of nog nieuwe aanschaffen, dan kunt u dat doen tot en met 4 november 2020! *

* Let op: Na 4 november 2020 kunt u niet langer de Maintenance op uw Classic licentie verlengen en krijgt dus niet meer automatisch toegang tot de laatste versie zoals u gewend was. Maar, u kunt de laatste versie waarop u recht had zo lang gebruiken als u zelf wenst.

Vragen?

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met uw reseller op. Zij helpen u graag bij het begrijpen van deze wijzigingen en staan voor u klaar, ook voor andere productgerelateerde vragen.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu