fbpx
Kaartverkoop 3D Basecamp Benelux 2019 start 11 juli!

Kaartverkoop 3D Basecamp Benelux 2019 start 11 juli!

Organisator en SketchUp Pro distributeur Design8 bv is verheugd u te mogen melden dat donderdag 11 juli om 10:00 de kaartverkoop van 3D Basecamp Benelux 2019 officieel van start gaat!

Het SketchUp Pro 3D Basecamp Benelux 2019 vindt plaats op 12 en 13 december 2019 in het Evoluon te Eindhoven. Op dag 1 van het 3D Basecamp, donderdag 12 december 2019, kunt u kiezen uit diverse workshops omtrent SketchUp Pro, LayOut en aanvullende Extensions. Op dag 2, vrijdag 13 december 2019, zullen diverse interessante keynotes aan u gepresenteerd worden over de toepassing van SketchUp Pro en aanverwante technologieën in de praktijk.

Bevestigde sprekers en workshop hosts

Voor de workshops op dag 1 en keynotes op dag 2 hebben we reeds meerdere interessante namen weten vast te leggen, zoals:

  • Christopher Keating - General Manager Architecture & Design bij Trimble (keynote)
  • Stijn van Schaijk - BIM Process Manager bij VolkerWessels (keynote en workshop)
  • Erin Stranyak - CBO bij Kubity (keynote en workshop)
  • Toine Voeten - Operationeel Specialist bij de Nationale Politie (keynote)
  • Diverse SketchUp Pro Authorized Training Centers (workshops)
  • En nog veel meer!

Kortingscodes

Actieve gebruikers van SketchUp Pro (dus met een geldige Maintenance of Subscription) krijgen 10% korting op de aanschaf van max. 2 tickets per licentie / seat! Deze korting past u simpel toe door uw Serienummer (in geval van Maintenance) of Trimble ID (in geval van Subscription) in te voeren in het veld Enter Promotional Code. Zorg ervoor dat u altijd eerst de kortingscode invoert alvorens u de tickets selecteert. De korting kan in een later stadium niet meer toegepast worden.

Studenten krijgen zelfs 70% korting op het dagprogramma (workshops en/of keynotes - zolang de voorraad strekt)! Neem contact op met organisator Design8 bv voor het verkrijgen van de kortingscode en zorg ervoor dat u een geldig bewijs van inschrijving meestuurt.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu