fbpx
Virtual Friday!
virtual-friday

Virtual Friday met SketchUp Pro!

Op de dag dat vrijwel iedereen zich te goed kan doen aan alle doldwaze Black Friday acties opent Design8 haar deuren voor de allereerste Virtual Friday! Voor een select gezelschap zal Design8 in de ochtend van 23 november de talrijke toepassingen en mogelijkheden van Mixed Reality, Augmented Reality en Virtual Reality met behulp van SketchUp Pro aan u demonstreren. Uiteraard wordt u deze ochtend ook in de gelegenheid gesteld om zelf te ervaren hoe het is om virtueel binnen een gerenderd SketchUp model te lopen met een VR bril, tablet of smartphone.

De volgende Virtual Reality applicaties, waarmee u uw SketchUp Pro model een extra virtuele dimensie kan geven, zullen deze ochtend deze ochtend de revue passeren en gedemonstreerd worden:

  • Twinmotion: De meest simpele en innovatieve 3D virtualisatie- en immersietool op de markt. Kleed uw 3D model aan met mooie materialen en (bewegende) objecten en verken het vervolgens met uw VR headset!
  • Kubity: De eerste mixed-reality applicatie (VR & AR) om SketchUp modellen onmiddellijk op meerdere apparaten te visualiseren zoals smartphones, tablets en Virtual Reality brillen.
  • Enscape™: Enscape™ is een virtual reality (VR) en realtime render Extension voor SketchUp. Met slechts één klik kunt u Enscape starten en binnen enkele seconden kunt u virtueel door uw volledig gerenderde project lopen. Alle wijzigingen in SketchUp zijn onmiddellijk beschikbaar om te evalueren in Enscape™.

Bij het demonstreren van deze Virtual Reality applicaties maken we gebruik van de HTC Vive, Smartphone (iOS en Android) en de Smartphone VR bril.

Programma

  • 09:00 - 09:30 - Ontvangst met koffie / thee / lekkers en een Smartphone VR Bril
  • 09:30 - 10:00 - Presentatie Virtual Reality en SketchUp Pro
  • 10:00 - 11:00 - Live Demonstratie Virtual Reality en SketchUp Pro
  • 11:00 - 12:30 - Zelf aan de slag!
  • 12:30 - 13:30 - Lunch

Virtual Friday wordt gehouden op 23 November 2018 van 09:30 tot 13:30 bij Design8 bv op de Edisonstraat 24 te TIEL.

Event is reeds volgeboekt - Volg Facebook Live

Alle plaatsen voor het event zijn reeds volgeboekt. Maar niet getreurd, u kunt live meekijken tijdens de presentatie en demonstratie! Vanaf 09:30 tot omstreeks 11:00 is het event namelijk live te volgen via de Facebook pagina van importeur Design8 bv.

Tot 23 November!

Design8 bv
Edisonstraat 24
4004 JL TIEL
Nederland


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu