fbpx
Profile Builder 3 beschikbaar

Profile Builder 3 beschikbaar

De ontwikkelaar van Profile Builder heeft officieel de nieuwste versie van deze waardevolle Extension gelanceerd: versie 3! Profile Builder 3 bevat veel nieuwe tools en functies om u te helpen met het ontwerpen van slimme profielen en assemblages in SketchUp:

  • Langs meerdere paden bouwen - Met Profile Builder kunt u nu in één keer profielen extruderen langs meerdere en verschillende paden.
  • Auto Assembler - Auto Assemble creëert een assemblage op basis van een voorbeeldobject wat u getekend heeft.
  • Spanassemblages - Dit zijn assemblages die verankerd zijn tussen aangrenzende componenten. Hierdoor wordt o.a. doorzakken en buigen mogelijk.
  • Hole Tool - Met deze tool kunt u gaten maken en wijzigen in profielen en assemblages.
  • Hoogte van assemblages - U kunt nu de hoogte van verschillende assemblages aanpassen door simpelweg een nieuwe waarde in te voeren in het dialoogvenster;
  • Live profielbewerking - Met deze optie kunt u een profiel selecteren en vervolgens aanpassen zodat alle instanties zich automatisch aanpassen zonder dat u terug hoeft te gaan en ze afzonderlijk moet aanpassen.
  • Complexe onderdelen splitsen / bewerken - Hiermee kunt u verschillende delen van geëxtrudeerde profielen splitsen in hun eigen objecten.
  • Discontinu bouwen - Hiermee kunt u de verbindingspunten instellen waar objecten worden omgezet in een individueel objecten in plaats van 1 continu object. Bovendien kunt u bepalen of het profiel de hoek omgaat of dat er een nieuw profiel begint op de verbinding.

Probeer & Bestel

Vraag hier uw 30-daagse demoversie voor Profile Builder aan (u wordt doorgelinkt naar de website van de ontwikkelaar) en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van deze Extension!

Overtuigd?
Profile Builder heeft een adviesverkoopprijs van € 69,- excl. BTW en is te verkrijgen via ons uitgebreide resellerkanaal. Heeft u reeds Profile Builder versie 2, dan kunt u uw licentie upgrade voor slechts € 49,- excl. BTW.

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.