fbpx

Sketchup Pro aanwezig op ARCHITECT@WORK

news_2016_11_sefaira_4

Registratiecode: 24351

SketchUp Pro distributeur Design8 bv is aanwezig op de beurs ARCHITECT@WORK 2016. De missie van ARCHITECT@WORK is om meer dan een simpel platform voor architecten en interieurontwerpers te bieden. Tijdens ARCHITECT@WORK ligt de focus op uitwisseling van kennis en innovatieve ideeën. ARCHITECT@WORK 2016 wordt gehouden op woensdag 14 en donderdag 15 september 2016 (13:00-20:00) in de Ahoy Rotterdam.

Introductie Sefaira

Tijdens ARCHITECT@WORK zal Design8 bv Sefaira presenteren. Sefaira levert Energieprestatie- en Daglichtanalyse juist waar u deze nodig heeft: binnen de 3D modellering-omgeving van SketchUp Pro. Sefaira maakt het eenvoudig te begrijpen hoe een ontwerp functioneert, en helpt u de verbinding te maken tussen geometrie, energieverbruik en potentiële verbeteringen. Expertise in energie-modelleren is niet nodig.

sefaira_1

Standontwerp door Shapes

Het ontwerp van de stand tijdens ARCHITECT@WORK 2016 zal geheel verzorgd worden door Shapes, dé bron op het gebied van decoratief plaatmateriaal, plafonds, wanden en vloeren. Shapes en SketchUp Pro zijn sinds dit jaar officieel partner van elkaar en organiseren dit jaar meerdere workshops op het gebied van interieurstyling met SketchUp Pro en de materialen van Shapes. De eerstvolgende zal in november van dit jaar georganiseerd worden (meer info hier). Ook is er een speciale Shapes 3D Warehouse catalogus in de maak, zodat SketchUp Pro gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot alle materialen van Shapes. Een ideale combinatie dus!

Graag tot dan!

SketchUp Pro distributeur Design8 bv bezoeken op ARCHITECT@WORK 2016 is geheel gratis! Klik hier voor de gratis registratie, gebruik code 24351 en bezoek SketchUp Pro op standnummer 59. Tot dan!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu