fbpx

SU Podium 2.5 Plus beschikbaar!

Betaalde upgrade beschikbaar voor SU Podium V2 Plus voor SketchUp Pro 2014 / 2015 met aanzienlijke verbeteringen in snelheid en diverse nieuwe en verbeterde tools.

suppodium

SU Podium, de populaire renderplug-in die compleet binnen SketchUp Pro draait, heeft versie 2.5 Plus uitgebracht. SU Podium 2.5 Plus biedt gebruikers enkele fantastische verbeteringen, zoals:

  • Veel Sneller
    SU Podium 2.5 Plus is veel sneller geworden doordat het is overgeschakeld van Ruby naar C++. Hierdoor wordt de SketchUp geometrie veel sneller verwerkt en doorgestuurd naar de ray-tracing engine van SU Podium. Grotere modellen worden zelfs tot 10x sneller gerenderd!
  • Verbeterde Depth-of-Field
    De tools voor scherptediepte (depth-of-field) in de Podium Image Editor zijn verbeterd, waardoor het gebied waarop de focus dient te liggen nog verder is te finetunen.
  • Sectie Tools
    Deze veelgevraagde functie zorgt ervoor dat SketchUp doorsnedes nu ook gerenderd kunnen worden. Deze functie is alleen beschikbaar voor de 64-bits versies, vanwege geheugenvereisten.
  • Materialen & Texturen
    Ondersteuning van TIFF-texturen en diverse fixes voor textuur- en materiaalproblemen, zoals UV-vervorming, gedraaide texturen en ‘Unknown symbol’ meldingen.

Klik hier om alles over SU Podium 2 te lezen.

Verkrijgbaarheid

SU Podium V2.5 Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van SketchUp Pro 2015 en SketchUp Pro 2014. Neemt u voor de aanschaf van uw (upgrade) licentie contact op met uw verkooppunt.

Veel renderplezier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.