fbpx

SketchUp Pro 2015: Betere Prestaties en Nieuwe Tools

SketchUp Pro 2015 is vanaf heden leverbaar! Met deze release biedt SketchUp Pro een algehele prestatieverbetering en diverse nieuwe en verbeterde tools.

2015_sup_visual

performance

Prestaties

  • Voor het eerst komt SketchUp met een 64 Bit versie van SketchUp Pro en LayOut! Dit biedt met name verbetering bij grote modellen, het exporteren van grote afbeeldingen en animaties of bij het gebruik van een renderplugin. Daarnaast zorgt het voor een algehele snelheidsverbetering.
  • De Face Finder, die er voor zorgt dat er vlakjes gemaakt worden tijdens het modelleren, is verbeterd en zorgt ervoor dat acties zoals ‘Explode’ een stuk sneller en betrouwbaarder worden.
  • SketchUp is bewust van stijlen die helpen het renderen van modellen sneller te laten verlopen. Deze stijlen worden nu gelabeld als Fast Styles, inclusief degenen die de gebruiker zelf heeft gemaakt.
  • LayOut 2015 zorgt ervoor dat vector modellen dynamisch worden geladen: deze worden nu pas geladen wanneer de daadwerkelijke pagina wordt geopend i.p.v. wanneer het document wordt geopend. Dit levert aanzienlijke prestatieverbeteringen op bij het openen van documenten.

Nieuwe Tools

performance

  • Door het gebruik van de Rotated Rectangle Tool kunnen rechthoeken nu in iedere denkbare oriëntatie gedraaid worden tijdens creatie.
  • Met de nieuwe 3-Point Arc tool - welke bogen definieert op basis van 3 punten - zijn er nu 4 manieren om een boog te tekenen.
  • Met IFC import kan SketchUp Pro nu ook files uit andere BIM applicaties inlezen.
  • Een herziene LayOut Label Tool stelt gebruikers in staat mooie leader labels met twee segmenten te plaatsen en met elkaar uit te lijnen. Deze labels zijn ook slimmer geworden, door de gebruikers informatie te laten weergeven zoals een BIM classificatie, een attribuut van een dynamisch component of simpelweg de oppervlakte van een vlak.

Licensering

  • SketchUp Pro licensering is nu gebruiksvriendelijker dan ooit, omdat licenties nu op zowel Windows als Mac te gebruiken zijn. Ook de netwerklicenties zijn een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Upgraden

Gebruikers met een geldige Maintenance
Iedereen die SketchUp Pro 2014 heeft met een geldige Maintenance heeft recht op een gratis upgrade! Neem contact op met uw reseller voor het verkrijgen van uw nieuwe licentie.

Gebruikers van SketchUp Pro 8 (of eerder) of met een verlopen Maintenance
Gebruikers met een oudere versie van SketchUp Pro (8 of eerder) of met een verlopen Maintenance kunnen ook gewoon upgraden. Zij betalen dan wel een extra reparatievergoeding bovenop het bedrag van de Maintenance, de zogenaamde Reinstatement Fee.

Prijzen

Klik hier voor de meest actuele adviesverkoopprijzen.

Meer Info

Klik hier voor een lijst van resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn met SketchUp Pro.

Klik hier om SketchUp Pro 2015 vrijblijvend te proberen.

Klik hier om alles over SketchUp Pro 2015 te lezen.

Klik hier voor de meest gestelde upgrade vragen.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.