fbpx

Speciale 3D Printwedstrijd voor Scholen

Deelname gesloten....

Materialise heeft in samenwerking met enkele partners, waaronder SketchUp Pro, een speciale 3D Printwedstrijd voor scholen uitgeschreven. De scholen kunnen hierbij hun idee voor een nog boeiendere les aandragen en maken hiermee kans op een compleet 3D Printpakket voor gebruik tijdens de lessen:

  • Een schoollicentie SketchUp Pro voor het in 3D uitwerken van ideeën
  • Een 3D Printer voor de school
  • Een 3D Printing workshop voor de hele klas
  • Een professionele 3D Print van het idee uitgevoerd door Materialise

Iedereen die betrokken is bij het onderwijs (kleuter, lager en secundair) zoals leerlingen, leerkrachten, ouders, etc. kan deelnemen aan de wedstrijd. De wedstrijd zal bestaan uit 5 fases en hieronder tref je hierover meer informatie.

materialise

Fase 1: Deel je idee!

Tot en met 4 januari 2015 kun je jouw idee(ën) uploaden via de speciale website. Neem hierbij zeker de moeite om jouw idee te bespreken met je (mede-)leerlingen; je zult versteld staan van de creativiteit van kinderen en jongeren!

Fase 2: Stem op je favoriet

Iedereen kan van 5 tot en met 18 januari 2015 stemmen op hun favoriete idee. En als je zelf met een idee mee doet, schroom dan niet om zeker al je (mede-)leerlingen, familie, vrienden en kennissen mee te laten stemmen. Deze stemmen tellen voor 50% in de einduitslag. De andere 50% wordt bepaald door een professionele jury, waarin onder andere SketchUp Pro importeur Design8 zitting zal nemen.

Stem hier op je favoriet vanaf 5 januari 2015

Fase 3: Winnaars

Op 23 januari 2015 zal Materialise de winnaars bekend maken. De 10 beste ideeëen en de school met het idee met de meeste impact winnen het 3D Printpakket bestaande uit SketchUp Pro, een 3D Printer, een 3D Printing workshop en een professionele 3D Print.

Fase 4: Materialise Co-Creëer Workshop

Een onvergetelijke dag voor de klas! Samen met de specialisten van Materialise, de SketchUp specialisten van Design8 en 3D printspecialisten leren de leerlingen tijdens de workshop hun idee om te zetten naar een 3D creatie en deze te printen op een 3D Printer.

Fase 5: Tentoonstelling

Materialise bestaat in 2015 alweer 25 jaar. Om dit te vieren organiseren ze van 23 april tot en met 30 juni 2015 een tentoonstelling over de waarde van 3D Printing in ons dagelijkse leven. Op deze tentoonstelling zal er een speciale ruimte voorzien worden rond de waarde van 3D Printing in het onderwijs waarin de winnaars tentoongesteld zullen worden.

De tentoonstelling is open voor iedereen en bovendien gratis. De locatie wordt nog nader bepaald, maar kom zeker eens langs!

fases

Succes!

Wij wensen je veel succes met een eventuele deelname!

Mocht je niet deelnemen, dan hopen wij wel dat je over dit fantastische initiatief vertelt aan familie, vrienden en kennissen!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu