fbpx

Google SketchUp Pro 8 M2 beschikbaar

Nieuwste versie van Google SketchUp Pro 8 vanaf vandaag verkrijgbaar als download.

Het is al weer een aantal maanden geleden dat Google SketchUp Pro versie 8 M1 heeft uitgebracht. Echter hebben de ontwikkelaars in de tussentijd niet stil gezeten en enkele verfijningen en bug fixes aan het programma toegevoegd. Dus zijn wij zeer verheugd u de splinternieuwe builds van Google SketchUp Pro 8 te mogen presenteren! Naast kleine verfijningen en reguliere probleemoplossingen, heeft Google SketchUp Pro ook enkele nieuwe features:

  • Advanced Camera Tools: Alle SketchUp Pro gebruikers hebben nu toegang tot de Advanced Camera Tools. U kunt nu allerlei soorten camera's in uw SketchUp Pro model plaatsen om professionele simulaties te creëren. Bovendien wordt u ook voorzien van precieze parameters voor het bepalen van instellingen zoals het brandpuntsafstand (focal length), de beeldverhouding (bv. 4:3 of 16:9) en de beeldbreedte.
  • Ruby Script Management: Nieuwe Ruby Scripts kunnen nu vanuit het ‘Extensions’ menu in SketchUp's ‘Preferences’ geïnstalleerd worden.
  • Mac OS X Lion: Google SketchUp Pro 8 M2 is nu volledig compatibel met de laatste versie van het besturingssysteem van Apple, Mac OS X 10.7 Lion.
  • COLLADA: Import en export van het COLLADA bestandsformaat voldoet nu aan meer dan 90% van de Khronos compatibiliteitstest. Hierdoor is Google SketchUp Pro nu in staat om 'schone' COLLADA geometrie te importeren en exporteren.

Klik hier om naar de downloadsectie te gaan en deze fantastische update te downloaden! Gebruikt u al Google SketchUp Pro 8, dan is deze update geheel gratis! Gebruikt u Google SketchUp Pro 7 of lager, dan is de upgradeprijs slechts € 70,- excl. BTW. Neem contact op met een verkooppunt bij u in de buurt om een upgrade aan te schaffen.

Wij wensen u veel succes met deze nieuwe versie van Google SketchUp Pro 8!

sketchuppro8


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu