Over SketchUp Subscriptions

Er zijn 3 niveaus van SketchUp-abonnementen. Dit zijn: SketchUp Go, SketchUp Pro en SketchUp Studio. Ze bevatten allemaal de functies en toepassingen van het vorige aanbod plus wat extra dingen. Met deze abonnementen heeft u tegen een betaalbare prijs toegang tot meer functionaliteit die specifiek is voor uw behoeften.

Wat is een abonnement?
Een SketchUp abonnement is uw toegang tot SketchUp. En meer. De functies, producten en diensten in het door u geselecteerde abonnement worden via de cloud aan u geleverd en zijn toegankelijk via de voor u unieke inloggegevens.

Welke voordelen biedt een SketchUp abonnement?

Welke voordelen biedt een SketchUp abonnement?

Klik hier om meer te weten te komen over
Go - Pro - Studio

Hoe krijg ik toegang tot mijn abonnement?
U moet inloggen om toegang te krijgen tot uw abonnement. U kunt inloggen met Trimble ID, met Google of met Apple. Ongeacht hoe u zich aanmeldt, krijgt u toegang tot producten onder een Trimble ID gebruikersaccount. Elk gebruikersaccount kan slechts aan één individuele persoon worden gekoppeld. U kunt geen algemeen gebruikersaccount maken dat door meer dan één persoon wordt gedeeld. Dit noemen we een benoemde gebruiker. U kunt ook niet meer dan één gebruikersaccount per persoon aanmaken.

Wat is de abonnementsperiode?
Momenteel is de enige beschikbare abonnementsperiode jaarlijks. U betaalt één keer wanneer u begint en u heeft het recht om een ​​jaar lang alle functies van uw gekozen SketchUp-abonnement te gebruiken. We zijn voortdurend op zoek om de werking van het abonnementsmodel te verbeteren en kunnen in de toekomst abonnementsvoorwaarden van verschillende lengtes aanbieden.

Zijn er ook mogelijkheden voor het floating / netwerkgebruik van Subscriptions?
Nee. Subscriptions zijn persoonsgebonden via een Trimble ID.

Zijn er computer- of apparaat beperkingen?
Elke applicatie die deel uitmaakt van een abonnement kan op maximaal twee computers en/of apparaten worden geïnstalleerd. Als u een toepassing naar een andere computer of ander apparaat wilt overbrengen, moet u zich afmelden bij de toepassing voordat u de toepassing op een nieuwe locatie installeert en u aanmeldt.

Wat moet ik doen als ik geen toegang meer heb tot een computer of apparaat waarop ik een applicatie heb geïnstalleerd en me heb aangemeld?
De functie "Manage devices" in de accountbeheerportal kan worden gebruikt om uit te loggen bij dergelijke computers of apparaten, onder bepaalde limieten en voorwaarden. Misbruik van deze functie is een schending van uw eindgebruikersovereenkomst(en).

Confirm Deauthorization

Welke versies ondersteunt u voor Classic SketchUp Pro-klanten?
We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de huidige hoofdversie en twee hoofdversies terug. We noemen dit ons "Huidige min twee"-beleid. Van tijd tot tijd moeten we mogelijk de ondersteuning voor oude versies stopzetten om toekomstige verbeteringen aan te brengen. Als u een versie gebruikt die meer dan 2 versies oud is, zijn sommige services mogelijk niet beschikbaar.

Draait een abonnement op mijn desktop computer?
Ja. Nou ja, de software wel. Uw abonnement is alleen de licentie om toegang te krijgen tot de software, die op uw Mac of Windows computer draait.

Hoe krijg ik toegang tot de producten in een SketchUp abonnement?
Ga daarvoor naar uw Account Management Portal.

Gebruik Trimble Connect als extra opslagmogelijkheid.
Met de desktop app Trimble Sync synchroniseert u automatisch uw projectmap met die van Trimble Connect.

Klik hier voor informatie over het beëindigen van het abonnement.