fbpx
Enscape ook in het Nederlands verkrijgbaar

Enscape™ ook in het Nederlands verkrijgbaar

De Real-time Rendering en Virtual Reality Extension Enscape is sinds kort ook in het Nederlands te verkrijgen.

Nederlands is als taal beschikbaar in de laatste versie van Enscape, versie 3.1. De taal instellen begint eigenlijk al bij de installatie:

Bij de beschikbare talen ziet u nu dan ook Nederlands staan. Heeft u de laatste versie al geïnstalleerd, maar de installatie in het Engels uitgevoerd? Geen probleem, via de instellingen kunt u namelijk de taal alsnog aanpassen. Ga hiervoor naar het menu Extensions > Enscape > General Settings. Kies vervolgens bij Preferences > Language voor Nederlands:

Over Enscape

Enscape is een gemakkelijk te gebruiken real-time rendering & Virtual Reality Extension voor SketchUp Pro. Het biedt de ontwerper een snelle manier van 3D visualisatie, waardoor er snel ontwerpbeslissingen gemaakt kunnen worden.

Met Enscape tilt u uw presentaties - of het nu in-house is of bij een klant - naar een hoger niveau. De real-time rendering & Virtual Reality zorgen voor snellere iteraties en een efficiëntere workflow. Het is zo gemakkelijk in gebruik dat extra training eigenlijk niet nodig is.

Verkrijgbaarheid

De laatste versie van Enscape, versie 3.1, is een gratis upgrade voor bestaande gebruikers. Download de laatste versie in onze downloadsectie.

Bent u nieuw met Enscape en wilt u Enscape direct kopen of toch eerst nog even een demo uitproberen, klik dan op één van onderstaande buttons voor het aanvragen van een demo of een kaart met resellers bij u in de buurt.

 

download button koop nu button

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu