fbpx
Enscape 3.1 - Geef uw ideeën kleur

Enscape 3.1 - Geef uw ideeën kleur

Bekijk de nieuwste Enscape, versie 3.1! Enscape 3.1 heeft enkele fantastische verbeteringen, zoals een nieuwe materialenbibliotheek, NVIDIA DLSS ondersteuning en een panorama-gallery!

Verbeteringen

  • Nieuwe Materialenbibliotheek
    Kies uit vooraf gedefinieerde materialen van hoge kwaliteit die klaar voor gebruik zijn in uw projecten. De nieuwe bibliotheek bevat meer dan 200 materialen, waaronder materialen als hout, stof, baksteen en tegels.
  • Verbeterde Material Editor
    Nu kunt u sneller en gemakkelijker materialen identificeren met een kleur- en materiaaltype-indicator in de materiaallijst. Er is ook een nieuw zelfverlichtend materiaaltype, nieuwe pictogrammen, bedieningselementen en map tabs voor verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Bovendien kunt u materiaalpakketten importeren en exporteren vanuit de material editor.
  • Ondersteuning voor NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling
    Enscape 3.1 ondersteunt de NVIDIA DLSS-technologie, waardoor automatisch de prestaties verbeteren. De deep learning-gebaseerde upscaling-techniek rendert intern op een lagere resolutie, maar voert een schoon en scherp beeld met een hoge resolutie uit voor zowel video's van hoge kwaliteit als hoogwaardige virtual reality-walkthroughs. De rendertijd neemt dus af, maar de kwaliteit neemt toe. Deze nieuwste technologie is beschikbaar voor gebruikers met een NVIDIA RTX grafische kaart.
  • Panorama Gallery
    Met de nieuwe Panorama Gallery kunt u meerdere panorama's tegelijkertijd groeperen en delen - perfect voor het tonen van meerdere kamers of om verschillende varianten van een ontwerp te vergelijken. Dit kan worden beheerd via de Uploads sectie van het Enscape License Center en geeft u toegang tot meer dan één panorama tegelijk via de web browser.
  • Material Editor voor Revit
    Om de Revit en Enscape materiaal workflow te verbeteren, introduceert Enscape 3.1 een basis material editor voor Revit. Deze editor zal het algemene materiaaltype ondersteunen, zodat u videotexturen, zelfverlichtende materialen en displacement maps binnen Enscape zelf kunt toepassen. Geen workarounds meer nodig!
  • Vereenvoudigde Assets
    Een verzameling vereenvoudigde assets die laagpolig zijn en een eenvoudige, witte uitstraling hebben. Deze eerste batch bevat elementen zoals mensen, gebouwen, vegetatie, meubilair en voertuigen. Ideaal voor gebruik in de vroege ontwerpfase.
  • Ray-Traced Schaduwen
    U kunt nu genieten van renderings van nog hogere kwaliteit en realisme met nieuwe ray-traced schaduwen. Scherpere en nauwkeurigere schaduwen verbeteren de kwaliteit van uw renders en zijn beschikbaar in elke geëxporteerde afbeelding, panorama-export en rest-modus in walkthrough. Deze nieuwste technologie is beschikbaar voor gebruikers met een NVIDIA RTX grafische kaart.

Verkrijgbaarheid

Enscape 3.1 is een gratis upgrade voor bestaande gebruikers. Download de laatste versie in onze downloadsectie.

Bent u nieuw met Enscape en wilt u Enscape direct kopen of toch eerst nog even een demo uitproberen, klik dan op één van onderstaande buttons voor het aanvragen van een demo of een kaart met resellers bij u in de buurt.



Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu